Friss kommentek

  • Carscache: Are radar detectors legal in Ohio? for passenger vehicles, but not for commercial vehicles. Understanding the regulations i... (2024.02.07. 07:09) Szerintem ezt beszopták sokan
  • Carscache: Are radar detectors are legal in Ohio? for passenger vehicles, but not for commercial vehicles. Understanding the regulatio... (2024.02.07. 07:09) A Toyota C-HR okos elektronikája
  • Carscache: Mark your calendars and rev up your anticipation! The official release date for the 2024 Hot Rod Power Tour announcement is... (2024.01.02. 10:37) Statisztikailag pont jó
  • Lángoló Nyelesfing: @kolbászoszsömle: Nem a lófaszt nincs te büdös faszszopó (2023.11.08. 23:32) Ködlámpás köcsögök
  • Carscache: For optimal EV battery performance, follow these EV battery charging best practices: use a dedicated charger, avoid frequen... (2023.07.10. 11:58) Kényelmes utcaseprő
  • Carscache: Get ready to experience pure adrenaline with the 2023 Aprilia RS 660 Extrema. Priced competitively, this high-performance m... (2023.07.04. 08:37) Menthetetlen idióták mindenütt
  • Carscache: Discover the perfect balance between affordability and quality with the best budget camera for car photography. Capture dyn... (2023.06.30. 09:54) Válaszol a lapos kerekű hummeres

Olvass Totalcart!

Nincs megjeleníthető elem

Közösködj Facebookon!

Címkék

ablaktörlő (2) adás vétel (1) adó (1) alkohol (9) árvíz (6) autó (1902) autókereskedés (5) autólopás (14) autómosó (1) autópálya (180) autóvadászat (5) backdoor (2) baleset (290) bamako (1) belváros (41) béna (200) benzinkút (38) biztonság (727) biztonsági öv (22) biztosítás (37) bkv (27) blog (39) bringások (1) budapest (634) büntetés (334) busz (19) buszsáv (33) C-HR (1) cserbenhagyás (36) csúszós (22) diplomata (1) dugó (111) elektronika (1) előzés (54) eredetiségvizsgálat (2) erőszak (162) eső (13) fekvőrendőr (2) felni (1) feltörés (3) fényszóró (12) fólia (2) gázolás (8) görkorcsolya (1) gumi (39) gyalogos (115) gyömrő (1) gyorshajtás (206) halálos (1) híd (13) hirdetés (1) hitel (2) (24) hülye (853) index (22) járda (13) jég (22) jogász (29) kanyarodás (17) kátyú (7) kéregetés (4) kerékbilincs (13) kerékpár (100) ködlámpa (10) körforgalom (25) környezetszennyezés (13) környezetvédelem (10) követési távolság (22) közlekedés (1572) közösség (22) közterület felügyelet (57) KRESZ (1) kresz (720) külföld (58) lámpa (70) lehúzás (203) M5 (1) máv (4) mazsola (22) média (10) megkülönböztető jelzés (11) mentő (29) mese (3) metró (2) motor (84) mozgáskorlátozott (46) műszaki hiba (15) műszaki vizsga (3) navigáció (16) női sofőr (113) nyereményjáték (41) okmányiroda (2) oktatás (21) öreg (16) parkolás (360) polgárőr (1) póló (7) pozitív (52) radar (1) rendőr (260) rendszám (25) részeg (24) robogó (16) sorompó (3) sportautó (4) start (2) szabályzat (9) szakértő (10) szélvédőmosás (7) szerviz (19) sztereotípia (275) születésnap (1) tábla (55) találkozó (24) támogatás (8) tanuló (7) taxi (45) teherautó (56) tél (4) telefon (1) tempomat (1) tömegközlekedés (57) totalcar (3) TOYOTA (1) traffipax (36) tudatlanság (1) tükör (21) tűzoltó (8) útfelújítás (46) útlezárás (71) vasút (5) veszélyes (828) video (82) villamos (22) záróvonal (11) zebra (90) Címkefelhő

Feedek

 

Blog szabályzat

2008.10.19. 23:00 :: SilentSound

Utoljára módosítva: 2009. szeptember 13.

Az autózz!blog (továbbiakban blog) célja, hogy feltárja a magyar közlekedési morál problémáit az autóval, vagy más járművel autósok között közlekedők által küldött posztokon keresztül. Bízunk abban, hogy egy-egy tanulságos írás sokakat ráébreszthet arra, milyen veszélyekkel jár a nemtörődöm, felelőtlen viselkedés az utakon. Meggyőződésünk, hogy lehetséges javítani a kialakult állapotokon, ám ehhez összefogásra, egyéni és közös felelősségtudatra, türelemre, odafigyelésre és empátiára van szükség. Hasonlógképpen van ez a blogon is, ezért kérjük, hogy te is olvasd el az alábbiakat és a leírtakat figyelembe véve kommunikálj kommentelőként a többi olvasónkkal, valamint e-mailben a blog szerkesztőivel.

1. Posztok (blogbejegyzések)

A blog posztjainak nagy részét az olvasók által beküldött levelek, képek, videók teszik ki. Szívesen vesszük a témába vágó anyagokat a blog@autozz.eu e-mail címre.

Mivel a blog szerkesztői nem tudják ellenőrizni a beküldött levelek valóságtartalmát, ezért a felelősség minden esetben a beküldőt terheli. Amennyiben kiderül, hogy a levél rágalmazó, sértő céllal irányult valamely intézmény, jogi- vagy magánszemély ellen, valóságalapja nincs, úgy jogunkban áll eljárást kezdeményezni. Továbbá jogunkban áll a beküldő rendelkezésünkre álló adatait felhasználni kiléte kiderítéséhez és szükség esetén jogi úton is kezdeményezni a felelősségre vonását.

A beküldő a levél elküldésével hozzájárul, hogy az általa csatolt képet átméretezzük, szükség esetén a kép minőségét javító módosításokat hajtsunk rajta végre. Ha a beküldött kép nem saját készítésű, minden esetben csatolni kell a pontos forrást, ennek hiányában a blogot felelősség nem terheli. A szerkesztők más, a témához kapcsolódó képpel is illusztrálhatják a posztokat saját belátásuk szerint.

Kérjük, hogy a szövegeket ne csatolva, hanem a levél szövegeként küldjétek el nekünk (így áttekinthetőbb számunkra), a képeket pedig ne a levéltestbe szúrjátok be, hanem mellékletként csatoljátok. Ha videót is szeretnél mellékelni a poszthoz, a legjobb, ha feltöltöd egy videómegosztó oldalra (pl. indavideo.hu) és nekünk csak a videó linkjét küldöd el a sztorid mellé.

A blog készítői a leveleket tartalmilag nem szerkeszthetik, de azt nem kötelesek teljes egészében idézni. Az esetleges helyesírási hibákat javíthatják benne, amennyiben ezt szükségesnek találják.

Az oldalon megjelent posztok lehetnek más portálokról való cikkek, hírek is, ez esetben a forrást mindig pontosan jelöljük.

A beérkezett anyagok válogatásra kerülnek, így a beküldés nem jelent egyet a megjelenéssel. A szerkesztők szubjektív véleménye dönti el, megfelel-e az oldal profiljának.

A blog bármely @autozz.eu végződésű e-mail címére küldött levél feladója automatikusan elfogadja, hogy a levélben foglaltak a személyes adatok kivételével részben vagy egészben közzé tehetők a blogon.

A blogon megjelent posztok a blog tulajdonát képezik, így azok részleges felhasználása esetén meg kell adni a pontos forrást (autozz.blog.hu), valamint egy, a blogra mutató linket. Ha egy teljes poszt, vagy annak a jelentős része más, akár online, akár offline felületen utánközlésre kerül, ahhoz megjelenés előtt minden esetben a blog tulajdonosának engedélye szükséges.

2. Kommentek (olvasói hozzászólások)

A blogon bárki szabadon elmondhatja az aktuális témával kapcsolatos véleményét.

A trágár vagy a témába nem vágó politikai, etnikai, vallási vagy egyéb témájú, egyesek számára esetlegesen sértő kommenteket figyelmeztetés nélkül törölhetjük. Szintén törölhetjük a reklám célú hozzászólásokat. A moderálást a szerkesztők semmilyen esetben sem kötelesek megindokolni, de azt saját elhatározásból megtehetik.

A blog szerkesztői nem minden esetben tudnak minden kommentet elolvasni, ezért ha rövid időn belül nem reagálunk egy-egy moderációt igénylő esetre, megköszönjük ezeknek a blog@autozz.eu címen történő bejelentését.

Minden kommentelő saját maga, teljes mértékben felelős az általa írt hozzászólások tartalmáért. Az ezekből elszenvedett esetleges hátrányokért és károkért a bloggal szemben semmilyen jogorvoslatnak nincs helye.

3. Adatkezelés, reklámok, e-mail címek

Az autózz! blog e-mail címére érkezett levelekben szereplő személyes adatokat nem adjuk ki harmadik félnek.

A bejegyzésekben amennyiben a történet szempontjából az nem elengedhetetlenül szükséges, nem közlünk teljes neveket. Amennyiben a levélben szerepel a küldő nickneve, úgy a bevezetőben azt tüntetjük fel, ha azt nem találtunk, a feladó keresztnevét jelöljük meg ugyanitt. Kérésre teljes névtelenséget biztosítunk.

A blog nem küld rendszeres hírlevelet, nem küld semmilyen reklámanyagot e-mail formájában. A blog@autozz.eu címre érkező e-mailekre azok elolvasásakor egy automatikus válaszlevél kerül kiküldésre visszaigazolásként.

Lehetőség van a blogon különféle reklámok, hirdetések elhelyezésére, ennek részleteiről a blog@autozz.eu címre küldött e-mailben lehet érdeklődni.

4. Pályázatok, nyereményjátékok

A blog nyereményjátékain bárki részt vehet, aki az adott kiírásban foglalt szabályoknak megfelel.

A játékban a blog szerkesztői és hozzátartozóik nem vesznek részt.

A nyertes(ek) neve(i) külön posztban tesszük közzé. Igazolásként egy e-mailt kell küldeni arról a címről, ahonnan a pályázat érkezett. Ha ez a kihirdetéstől számított egy héten belül nem történik meg vagy a nyertes a nyereményről lemond, azt a következő helyezett kapja meg, vagy átkerül egy másik játék nyereményei közé.

A nyeremény átvétele előre egyeztetett időpontban és helyen történik. A nyertes hozzájárul, hogy az átadásról fénykép, vagy videófelvétel készülhet és azt a szerkesztők közzétehetik a blogon.

5. Kapcsolat

A blog szerkesztőinek a blog@autozz.eu e-mail címre küldhetsz levelet. Lehetőségünkhöz mérten igyekszünk mindenkinek válaszolni, de a beérkező levélmennyiség miatt erre nem mindig van mód, emiatt előre is elnézést kérünk.

komment

Címkék: szabályzat













 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
süti beállítások módosítása