Friss kommentek

  • Carscache: Are radar detectors legal in Ohio? for passenger vehicles, but not for commercial vehicles. Understanding the regulations i... (2024.02.07. 07:09) Szerintem ezt beszopták sokan
  • Carscache: Are radar detectors are legal in Ohio? for passenger vehicles, but not for commercial vehicles. Understanding the regulatio... (2024.02.07. 07:09) A Toyota C-HR okos elektronikája
  • Carscache: Mark your calendars and rev up your anticipation! The official release date for the 2024 Hot Rod Power Tour announcement is... (2024.01.02. 10:37) Statisztikailag pont jó
  • Lángoló Nyelesfing: @kolbászoszsömle: Nem a lófaszt nincs te büdös faszszopó (2023.11.08. 23:32) Ködlámpás köcsögök
  • Carscache: For optimal EV battery performance, follow these EV battery charging best practices: use a dedicated charger, avoid frequen... (2023.07.10. 11:58) Kényelmes utcaseprő
  • Carscache: Get ready to experience pure adrenaline with the 2023 Aprilia RS 660 Extrema. Priced competitively, this high-performance m... (2023.07.04. 08:37) Menthetetlen idióták mindenütt
  • Carscache: Discover the perfect balance between affordability and quality with the best budget camera for car photography. Capture dyn... (2023.06.30. 09:54) Válaszol a lapos kerekű hummeres

Olvass Totalcart!

Nincs megjeleníthető elem

Közösködj Facebookon!

Címkék

ablaktörlő (2) adás vétel (1) adó (1) alkohol (9) árvíz (6) autó (1902) autókereskedés (5) autólopás (14) autómosó (1) autópálya (180) autóvadászat (5) backdoor (2) baleset (290) bamako (1) belváros (41) béna (200) benzinkút (38) biztonság (727) biztonsági öv (22) biztosítás (37) bkv (27) blog (39) bringások (1) budapest (634) büntetés (334) busz (19) buszsáv (33) C-HR (1) cserbenhagyás (36) csúszós (22) diplomata (1) dugó (111) elektronika (1) előzés (54) eredetiségvizsgálat (2) erőszak (162) eső (13) fekvőrendőr (2) felni (1) feltörés (3) fényszóró (12) fólia (2) gázolás (8) görkorcsolya (1) gumi (39) gyalogos (115) gyömrő (1) gyorshajtás (206) halálos (1) híd (13) hirdetés (1) hitel (2) (24) hülye (853) index (22) járda (13) jég (22) jogász (29) kanyarodás (17) kátyú (7) kéregetés (4) kerékbilincs (13) kerékpár (100) ködlámpa (10) körforgalom (25) környezetszennyezés (13) környezetvédelem (10) követési távolság (22) közlekedés (1572) közösség (22) közterület felügyelet (57) KRESZ (1) kresz (720) külföld (58) lámpa (70) lehúzás (203) M5 (1) máv (4) mazsola (22) média (10) megkülönböztető jelzés (11) mentő (29) mese (3) metró (2) motor (84) mozgáskorlátozott (46) műszaki hiba (15) műszaki vizsga (3) navigáció (16) női sofőr (113) nyereményjáték (41) okmányiroda (2) oktatás (21) öreg (16) parkolás (360) polgárőr (1) póló (7) pozitív (52) radar (1) rendőr (260) rendszám (25) részeg (24) robogó (16) sorompó (3) sportautó (4) start (2) szabályzat (9) szakértő (10) szélvédőmosás (7) szerviz (19) sztereotípia (275) születésnap (1) tábla (55) találkozó (24) támogatás (8) tanuló (7) taxi (45) teherautó (56) tél (4) telefon (1) tempomat (1) tömegközlekedés (57) totalcar (3) TOYOTA (1) traffipax (36) tudatlanság (1) tükör (21) tűzoltó (8) útfelújítás (46) útlezárás (71) vasút (5) veszélyes (828) video (82) villamos (22) záróvonal (11) zebra (90) Címkefelhő

Feedek

 

Fotosoppolt sün

2009.06.17. 11:45 :: SilentSound

Az utóbbi idők legpihentebb sztoriját fogjátok mindjárt Rocko jóvoltából olvasni. Írt ő eleget, nem is rizsázok hozzá. Esetleg csak még annyi, hogy nagymamája egyébként szerintem nem a létráról esett le, hanem szülni vitte.

Olvastam a felhívást, hogy hangszórót lehet nyerni, így gondoltam, megosztom egy nem régi történetemet, amely idén március 15-én történt.

Belvárosba tartottam, ahol idős, mozgássérült, festő nagymamám lakik, nehezen mozog, ezért bevittem a kórházba, miután leesett a létráról. Tudom, én voltam a hülye, hogy túlzottan sietősre vettem a figurát, amikor egy ember a szélső sávból bevágott elém. Dudáltam, jelezve a nemtetszésemet. Erre befékezett előttem, kicsit összekoccantunk, viszont a közelben nem volt más, rendőr persze sehol, hogyan tudnám igazolni, hogy nem én voltam a hibás? Persze, ünnepnap, mindenki elbújt otthon, erről is Feri tehet.

Szóval emberünk vöröslő fejjel jön felém, üvölt, lefikázza a Suzukimat, hogy nem sikeres ember. A kocsim igaz, nem új, de legalább ki van fizetve. Ő meg fröcsög tovább a fejéből, hogy jobbra tarts, bazmeg! Nagyanyámmal az anyósülésen nem akartam nagyon kekeckedni, de azért mégis piszkálta az önérzetemet, mondtam is, hogy kórházba megyünk, annyival amennyivel én akarok, ő nekem ne rendőrködjön.

Na, itt kaptam mindent, szidta az anyámat, kikiáltott mindennek, elmondta a világ összes fájdalmát, hogy hulljon el az összes kerékpáros, motoros, meg gyalogos is, kezdtem fellélegezni, hogy végre elérkeztünk hozzám is, hogy pustuljak el én is, most mennyi pénzbe fog kerülni megcsináltatni az autóját. Mondjuk többet nem is vártam egy ilyen béemvés köcsögtől, Demszky a hibás legfőképpen, mert ugye mikor látott az ember közlekedési rendőrt az utcán, emiatt meg senki nem tisztel semmilyen szabályt.

Vagy üvöltözött velem az ember vagy öt percre, amikor egy rendőrségi csapatszállító kisbusz lefékezett, látták, hogy intézkedést kell foganatosítani. Gondolom a Mosoly utcai készenléti csoport lehetett, az volt a helyszínhez legközelebb. Az előző évi balhékból tanulva kicsit megijedtem, mi lesz most velem, egyszer csak egy megafonos ember szállt ki, majd kiadta az utasítást, hogy SÜN!

Erre 8-10 kommandós ruhába öltözött rendőr állta körbe a kopaszt. Legnagyobb megdöbbenésemre fogtak egy kis szúros gombcót, majd felhelyezték neki egy kényes pontjába, és vihogva kényszerítették, hogy szarja ki. Sajnos sokan voltak, így nem láttam, hogy mi volt az, vagy egy sün, esetleg egy mutáns sün, de hangokból ítélve farfekvéses sün lehetett.

Itt már kezdtem élvezni a helyzetet, gondoltam a rendőrök az én oldalamon vannak, szítottam őket, hogy ha az ő gyerekük lépett volna a BMW elé, én bizony fellógattam volna. Mondtam is, vegyék el a jogsiját és tépjék szét az ilyennek, megérdemli!!! Mert már annyira elegem van ezekből a laposautós kopasz köcsögökből, mindenhol leszorítanak, villognak, ahogyszor ilyen történt, annyiszor csiálnékmajdminnyáannyiindapasszt, hát le fagyna tőle az inda.

A kisebb jelenet után felvettük a jegyzőkönyvet, ő magyarázta a magáét, hogy én a belsőben meg hogy mennyivel, de hát gondolom ő sose hibázott még... Jegyzőkönyvet átnéztem, majd a kopasz is, rögtön felkapta a vizet, újra üvöltözött egy sort, aztán megint jött a megafonos ember, hogy olvass vissza köcsög! Elolvasta, majd a megafonos (ő valami parancsnokféle lehetett) az orra alá dörmögte, hogy szövegértés egyes. Kicsit mosolyogva bólogattam.

Próbáltam magama jó színben feltűntetni, mondtam is, hogy nem volt szép ez tőle, én mindig betartom a sebességhatárokat, és átengedem a gyalogosokat. Még ott is, ahol nincs zebra. Na, még mindig nem nyugdott le cimboránk, röhögve hörögte, hogy ha a KRESZ fasz lenne, azonnal lepippanatanám, meg hogy szolgalekű NDK-s vagyok.Pedig nem, csak egy darab levehető ajtajú turmix gépem volt.

Aztán lassú felfogású barátunk ismét megnézte a jegyzőkönyvet, most a helyszín rajza nem tetszett neki, rögtön felkiáltott, hogy fotosopp! A parancsnok már kezdte unni ezt a herce-hurcát, deaztán újra, gyengébbek kedvéérét felidézte a KRESZ-t. Utána újabb sünözést helyezett kilátásba, miután kopaszunknak leesett, vesztes szituban van, és követelte, hogy anyámat rakja meg egy láncra vert medve, aztán engem is, hintőporos fasszal. Közben jeleztem, hogy nekem is pénzbe kerül a javíttatás, szeretném viszontlátni azt a pénzt.

A BMW-s felröhögött amikor bemondtam a komplett javítás összegét - autószerelőként dolgozok, tudom az árakat -, röhögött, hogy értékes Suzuki, mi? Itt már én is meguntam, ráüvöltöttem, hogy mekkora egy büdös köcsög, mert nehogy már ő ezeket jobban tudja, mint én. Meg szálljon vissza magába, nehogy azt higyje, hogy rá nem vonatkozik a KRESZ, olyanból van elég, mint a gyalogosok meg a biciklisek.

Lassan már feladtam minden reményt, hogy meggyőzzem mennyire hülye, már majdnem mondtam hogy kérem kapcsolja ki, ő meg csak csak visszaböfögött, hogy ne engedjük a nőket vezetni. Mit ne mondjak, nagy sértés volt ez... Mert múltkor olvastam, hogy Kisikasa mit csinált, a blogolók lehülyézték, de szerintem jól vezet, nem kell sértegetni!

A parancsnoknak azért nem tetszett valami, egkérdezte, hogy ugyan mennyivel is mentem, szemlesütve mondtam, hogy már mióta ott ül a nagyim a kocsiban, kórházba mennénk, jogom van százzal menni, mert hát mindenhol lehet ennyivel, nem szoktam, csak ugye engem is a kinn felejtett harmincas táblák zavarnak, ott szoktam néha kicsivel többel menni. Különben én is azt tartom, hogy az összes szabályszegőt kössék fel, de azért az olyan 30-asnál 50-nel menni nem is olyan nagy sebesség túllépés.

Ekkor a parancsnok megszánt, hogy lassan egy órája ott tökölünk, összetépte a papírokat, a kopaszt megbüntette százezerre, amaz lázadozott, de a parancsnok csitította, hogy biztos csak irigykedik, mert megteheti. A bimmeres még beszólt, hogy minek nekem kocsi, inkább járjak biciklivel, aztán elindult. Volna.  Ugyanis a győzelemtől diadalittasan kikáltottam a parancsnokot elnöknek, A hurkanyakú már inkább BKV-t javasolta közlekedési eszköznek. Aztán megszégyenülve elhúzott a helyszínről, de a kárt még kifizette a rendőrök hatására.

Remélem nem volt unalams a sztorim, amit itt olvashatok először!

78 komment

Címkék: közlekedés autó baleset hülye rendőr sztereotípia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jurii (törölt) 2009.06.17. 11:51:48

khm, nem olvas a kedves posztoló túl sok regényt?

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.06.17. 11:51:53

Én már tudom, ki a hülye, de nem mondom meg.

Photoshop :)

Ez lehet, hogy megér egy pár hangszórót :)

Matrix_ 2009.06.17. 11:57:07

"Remélem nem volt unalams a sztorim, amit itt olvashatok először!"

unalmas nem volt, csak érthetetlen.
nagy könyöklés lesz azért a hangszóróért mér előre látom :D

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2009.06.17. 11:58:28

Nem biztos, hogy a postolónak az írással kellene foglalkozni a jövőben. Ez mindenkinek jobb lenne..

Lacaca 2009.06.17. 12:02:16

én ezt nem hiszem el!

SzLacika 2009.06.17. 12:04:39

Szerintem pocsék sztori, ráadásul fele se igaz:) Unalmas is, már a felénél kezdtem elpilledni. Viccesnek nem vicces, még csak nem is mosolyodtam el rajta. Meg ez amúgy sem regényíró verseny, így is elég színezett sztorit küldenek be...

Azokat a hangfalakat meg úgyse tudja beműteni a szuzukijába, szóval kár volt megírni, kár volt beküldeni, kár volt leközölni, elolvasni meg pláne :)

Rocko- 2009.06.17. 12:05:31

@Lacaca: sztorit kellett küldeni, ki mondta h igaz? :)

@Sparhelt: @Matrix_: az autózz blog 40 pontja megvan? ;)

jurii (törölt) 2009.06.17. 12:10:53

most ez lesz itt, amíg hozzá nem vágják valakihez azt a nyamvadt hangszórót?!

szánalmasan erőltetett sztori, egymásra hajigálva a szükségesnek tartott hozzávalók:
- vörös fejjel fröcsögő egyén, halmozottan hátrányos helyzetben, mivel
a) kopasz
b) béemvés
c) analfabéta
- megfelelő mennyiségű politikus
- szegény nagyanyó
- suzukis, rendőr, akció, valami, amit a posztoló humornak szánt (sün) és természetesen hepiend

Ami kilóg:
- suzukis a jófiú - ejnye
- akciófilmből lopott jófej rendőr, ráadásul egy egész alakulat
- a zsebből fizető, hirtelen meghunyászkodó korábbi tahó (tényleg, adtál számlát?)

A posztoló se tudta eldönteni, hogy egy jó mesét írjon vagy egy valós történetet, ebből lett egy pocsék sci-fi.
A szerzőnek ezért jár két nagy sün és végleges eltiltás a posztírástól.

Marcellusca 2009.06.17. 12:11:57

@...::: Flúgos Kamionos :::...:

Én is tudom. Én! Mert alig értettem valamit az egész zagyvaságból. :)

@Rocko-: 100 az a 40!

Matrix_ 2009.06.17. 12:18:42

@Marcellusca: és abból a 100-ból is melyik? :)

aszfaltbetyar 2009.06.17. 12:18:57

hülye a posztoló a suzukisok miatt tart itt az orszég, hacak nem volt terhes is a nagymama

craft75 2009.06.17. 12:20:23

Jó lett na, bár nincs benne kutya meg gyerek, szóval nálam nem az első helyen van.

Matrix_ 2009.06.17. 12:20:31

@Rocko-: vájjá leesett! de akkor is szar :))

Emmett Brown 2009.06.17. 12:26:33

@craft75: taxis sincs :) várom már, hogy BMW mikor fog kimondottan taxizásra alkalmas fehér furgonokat gyártani :D akkor lesz az igazi kánaán a posztolóknak :)

Evby 2009.06.17. 12:28:22

Ööööö....szerintem az kapjon hangszórót, aki végig olvasta :D

aszfaltbetyar 2009.06.17. 12:30:08

én odaadom a saját sal hangszóróimat ha nem írsz több postot

Marcellusca 2009.06.17. 12:30:31

@Matrix_: Neked legyen 18! xD
Egyébként 19! :)

Matrix_ 2009.06.17. 12:32:18

@Marcellusca: jóvanna
kiemlékszik már azokra a pontokra. még ha én is adtam bele akkor is:))

Matrix_ 2009.06.17. 12:33:24

@aszfaltbetyar:hozzábaszod akkor tuti nem ír többet ;)

aszfaltbetyar 2009.06.17. 12:35:57

@Matrix_: arra gondoltam kiveszem mind a kettőt (úgyis szép nagy mágnes van rajta) és megnessel befelé összecsapom vele a kezét

Evby 2009.06.17. 12:36:46

Miféle 40, meg 100 pont? Erről lemaradtam :(

;)

Marcellusca 2009.06.17. 12:37:59

@Rocko-: Azé' jobbat is rittyenthettél volna, ha már az volt a célod, hogy "összefoglald" egy posztba az első 40 pontot. xD

(Vazze, mire leesett nekem is, LOL!)

@Matrix_: Na, látod, miattunk tart itt az ország. :D

Rocko- 2009.06.17. 12:39:42

@Matrix_: ja, persze. az. de megérte. :)

@aszfaltbetyar: hol lehet átvenni? :D ígérem, ilyet nem fogok. :)


akinek még nem esett le: csendrendfegyelem.blog.hu/2008/09/14/best_of_comments_rutinos_valaszok_autos_blogokra

Marcellusca 2009.06.17. 12:42:02

@Matrix_: Segíjjek?
18 - Olvass vissza, kötsög!
19 - Szövegértésből 1-es.

@Evby: A régi (nem öreg!!!) kommentelők készítettek egy 100 pontból álló kódtáblát, hogy ne kelljen annyit írni.
Pölö lásd, mint fenn! :)

Matrix_ 2009.06.17. 12:42:26

@aszfaltbetyar: vagy az ujjait vered le velük. és akkor nem tud gépelni...
(degecik vagyunk)

Matrix_ 2009.06.17. 12:44:27

@Marcellusca: nekem megvan a lista!! csak mivel nemnagyon használjuk...
;)

Marcellusca 2009.06.17. 12:45:36

@Rocko-: Köszke!
Kommentben kiegészítettem. :)

Matrix_ 2009.06.17. 12:46:20

@Rocko-: De ha ezek után megnyered a hangszórót, akkor az tuti bunda lesz! :)

aszfaltbetyar 2009.06.17. 12:46:41

@Rocko-: leesett de akkor is szar remélem nem sokat gondolkodott rajta de ha igen akkor kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét

Evby 2009.06.17. 12:48:05

@Marcellusca:
Én perwollal mosva, azért nem tudtam akkor :) Köszönöm!

De ahogy látom, te emlékszel rá a legjobban! :D

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2009.06.17. 12:48:54

"és követelte, hogy anyámat rakja meg egy láncra vert medve, aztán engem is, hintőporos fasszal."
na itt dobtam el minden hajam és rohantam el a gép elől sikongatva :DDDDDDDD

Matrix_ 2009.06.17. 12:49:11

@Evby: Most kapta meg nemrég, azért ilyen vagány :D

Emmett Brown 2009.06.17. 12:51:18

@Marcellusca: ez olyan mint a bolondokházában a sorszámozott viccek? :D

Ferenczhalmi Ferdinánd 2009.06.17. 12:54:08

a posztoló agyilag hátrányos helyzetű, a nagymamát meg csókoltatom!

Marcellusca 2009.06.17. 12:54:35

Hogy ne írjak csúnyákat: A Jóisten kapkodja az ágyékához a blogmotor/szerver üzemeltetőit!

@Matrix_: Ja, ja! Sugi küldte nemrég, mert az enyém "elveszett". :)

@Emmett Brown: Valami olyasmi. :)

Sugi77 2009.06.17. 13:00:42

valaki szólított? :D

@Rocko-:
Az a helyzet, hogy lebuktál, mikor olvastam a szöveget az volt az első benyomásom, te mindenképpen úgy tekered a sztorit, hogy felhasználhasd a legtöbb pontot :P

Marcellusca 2009.06.17. 13:01:13

@Matrix_: Szerintem ma ne gyere többet a kocsmába! :)

Marcellusca 2009.06.17. 13:06:46

@Matrix_: Mazochista állat. :)))
Remélem jók a reflexeid, mert a poharak, hamutartók elől időben el kell hajolni. :)

Evby 2009.06.17. 13:07:03

@Marcellusca:
Miért, Sugi olyan erős, hogy félni kell? Én sem tudom, hogy ki az :D De nem olvastam Silent írásában, hogy akkor ne lehetne menni a kocsmába :)

Matrix_ 2009.06.17. 13:08:36

@Marcellusca: szeretem a kihívásokat:)

Evby 2009.06.17. 13:10:43

@Marcellusca:
Hamutartók, poharak.....? Akkor biztos női egyed, ezt megerősítendő a virág avatar. Bloáááá XP

Marcellusca 2009.06.17. 13:13:38

@Evby: Nyert. De nem gangszórót. :)

Sugi77 2009.06.17. 13:17:11

@Matrix_:
én is szeretlek! megbocsátok! :D

@Evby:
az! nem is akármilyen ;) és az nem virág, hanem napraforgó a gyengébbek kedvéért! Na, egy újabb hímsovi...

de ne beszéljünk ennyit rólam, mert még zavarba jövök, egyébként is ez már kocsma téma :)

Matrix_ 2009.06.17. 13:24:44

@newtehen: Főleg a SÜN-ös rész! :)

Evby 2009.06.17. 13:36:12

@Sugi77:
Ide nőket is beengednek? Azt hittem ez az autózz blog, de a nőket én nem szólítanám fel erre!

Secnir 2009.06.17. 13:37:53

@Rocko-:

végigolvastam
nagyon jó anyag

lehetett, amit szívtál. van még belőle? kinél veszed?

Secnir 2009.06.17. 13:39:29

@Evby:
sajna a nők már mindenhol ott vannak. ha így folytatják, szavazati jogot is kapnak.

Evby 2009.06.17. 13:58:54

@Secnir:
Amíg nincs valami "női" párt nagy bajt nem csinálhatnak. Csak ne egy járó kocsi volánja mögött legyenek

kezq1988 2009.06.17. 14:05:44

menjen neki a hangszóró :)
jól fogalmaz az ember :)

Sugi77 2009.06.17. 14:07:40

@Evby:
szívesen nyitok erről vitát, de mint említettem nem ide való téma, még Silent szólni fog, hogy ne offoljuk szét a posztot

EBOA (törölt) 2009.06.17. 14:28:27

Rocko Te még mindig ilyen fárasztó vagy??? :DDD
Én csak azt nem értem, hogy miért kellett belemenni az előtted levőbe...

Matrix_ 2009.06.17. 14:29:39

@EBOA: hogy sünös poszt legyen belőle! :)

trixilw 2009.06.17. 14:36:33

Na végre egy igazi tökös ember, tudja hogy kell bánni a sündőrökkel meg a béemvésekkel :) Egyébként lebuktál, a második mondattól lehetett tudni, hogy mire megy ki az egész és olvasás közben már vártam az újabb és újabb pontokat. Nekem különdíjas :)

Marcellusca 2009.06.17. 16:18:10

Posztot, posztot, posztot!!!

TH 2009.06.17. 17:40:47

@newtehen: egyetértek, jó olyan történetet látni, ami végre teljesen hihető, és túlzásoktól mentes.

Egyébként meg sajnos nem volt elég vicces, de legalább kellőképp fárasztó volt. Kis csiszolgatással egész jót ki lehetne hozni belőle szerintem.

TH 2009.06.17. 17:43:28

@EBOA: hogy teljesült volna az egyes pont különben?

alte trottel 2009.06.17. 17:57:14

Kakikát se ér a sztori!
Kedves Rocko, a sültrealizmus már régen kiment a divatból, már Aczél György is cikizte. Kizárólag a gyermekirodalomban tűrte meg (lásd: Mézga sorozat, Keménykalap és krumpliorr).
Miért kell ilyen szolgai, mondhatnám kisikasás (oppardon, KISISKOLÁS!) módon csak a konkrétan megtörténteket leírni? Miért nem dobtad föl néhány lehetetlen de vicces ötlettel?
És különben is, hol marad a gyerek-kutya-majom-fóka? És miért nincs búcsúszex?

TH 2009.06.17. 18:00:10

@alte trottel: mert csak a fent idézett 40 ponton ment végig...de hát így tényleg unalmas lett, nem ártott volna színezni a sztorit egy kicsit.

alte trottel 2009.06.17. 18:20:24

@TH:
Na ugye!
Meg semmi fantáziája, biztosan valami műszaki...

Matrix_ 2009.06.17. 18:59:42

nem azé, hogy védjem a posztolót mert tényleg szar az írás:-), de a sok fikkantónak: Hajrá! lehet írni szebbet-jobbat-viccesebbet!!
Nosza!

TH 2009.06.17. 19:13:20

@Matrix_: tessék:
"A belvárosba tartottam, ahol idős, mozgássérült, szobafestő nagymamám lakik. Szegény nehezen mozog, ezért bevittem a kórházba, mert sajnos festés közben leesett a létráról. Tudom, én voltam a hülye, mert túlzottan sietősre vettem a figurát, amikor egy kocsi a Rákóczi úton a szélső (BUSZ!!!) sávból bevágott elém. Dudáltam, jelezve nemtetszésemet. Erre a nyomorult befékezett előttem, kicsit összekoccantunk. Viszont a közelben nem volt SENKI, rendőr természetesen sehol, így aztán esélytelen lett volna bebizonyítani, hogy nem én voltam a hibás. Ünnepnap volt, mindenki elbújt otthon, a rendőrök meg verekedni voltak, erről is a Feri tehet."

Matrix_ 2009.06.17. 19:15:58

@TH: ez se nem jobb se nem szebb és még csak nem is vicces. viszont érthetőbb :)
viszont nagy önbizalomra vall így kezdeni: "tessék:":))

Rocko- 2009.06.17. 19:15:59

Marcellusca 2009.06.17. 12:37:59
érezhetően meguntam két óra írás után. :D

Marcellusca 2009.06.17. 12:45:36
ehehe, 100-ast nem vállalom. :D

Matrix_ 2009.06.17. 12:46:20
ahogy nézem szarul állok. :)
meg hát nem si közönségszavazás lesz.
mindegy, egynek elmegy.

Sugi77 2009.06.17. 13:00:42
muszáj volt. ;)

newtehen · avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.06.17. 13:23:31
ahah

Secnir 2009.06.17. 13:37:53
levegő, vízbű veszem, van még belőle.

kezq1988 2009.06.17. 14:05:44
thx.

EBOA 2009.06.17. 14:28:27
hö?

trixilw 2009.06.17. 14:36:33
köf. :)

alte trottel 2009.06.17. 17:57:14
búcsúszex az másik blog, volt sünözés meg "öreg de ki van fizetve".

TH 2009.06.17. 18:00:10
igen, a végére ellaposodott, de hát várom, mutassátok meg tik hogy jobban megy ez! :)
de ez inkább legyen egy következő pályázat "a legkreatívabb 40/100 pont".

Matrix_ 2009.06.17. 18:59:42
erről van szó.
még nyerni is lehet vele.

TH 2009.06.17. 19:23:09

@Matrix_: én csak szebbet akartam írni. Ennél jobbat és viccesebbet már nem is lehet, ezért nem a sztorin kár lett volna változtatni, vagy újat írni. Viszont ez magyarul van, ezért lett érthetőbb. :)

TH 2009.06.17. 19:34:55

@TH: a fenti mondat viszont nem sikerült. Szóval:
"Az eredetinél jobbat és viccesebbet már nem is lehet, ezért a sztorin kár lett volna változtatni, vagy újat írni."

alte trottel 2009.06.17. 20:41:12

@Rocko-:
Jó, jó, de legalább egy EKKORA icipici, nyomorult delfint PLÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!

Zsola777 2009.06.18. 00:01:26

Apám... Megmondom, miért nem nyer a poszt:
1. Képbolt;
2. Sok a sün;
3. Nincs helyszíni bírság;
4. Gondolkozzatok már (főleg a posztoló, aki mint tudjuk, ...), hogy a "szélső" sáv az nem egyértelmű. Van BALSZÉLSŐ és JOBBSZÉLSŐ! Használjátok már a BELSŐ, KÖZÉPSŐ és KÜLSŐ jelzőket! Kösz.
Ja, ezért tart itt az ország!

kicsigonzalez 2009.06.18. 12:42:11

"@Rocko-:
"egyszer csak egy megafonos ember szállt ki, majd kiadta az utasítást, hogy SÜN!"

:D)))) Hatalmas!!! Magam elé képzeltem...a hangokból ítélve:D
Lehetne minden héten/hónapban egy ilyen??

Rocko- 2009.06.18. 14:06:02

@kicsigonzalez: persze, lehet. csak írjátok meg.












 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
süti beállítások módosítása