Friss kommentek

  • Carscache: Are radar detectors legal in Ohio? for passenger vehicles, but not for commercial vehicles. Understanding the regulations i... (2024.02.07. 07:09) Szerintem ezt beszopták sokan
  • Carscache: Are radar detectors are legal in Ohio? for passenger vehicles, but not for commercial vehicles. Understanding the regulatio... (2024.02.07. 07:09) A Toyota C-HR okos elektronikája
  • Carscache: Mark your calendars and rev up your anticipation! The official release date for the 2024 Hot Rod Power Tour announcement is... (2024.01.02. 10:37) Statisztikailag pont jó
  • Lángoló Nyelesfing: @kolbászoszsömle: Nem a lófaszt nincs te büdös faszszopó (2023.11.08. 23:32) Ködlámpás köcsögök
  • Carscache: For optimal EV battery performance, follow these EV battery charging best practices: use a dedicated charger, avoid frequen... (2023.07.10. 11:58) Kényelmes utcaseprő
  • Carscache: Get ready to experience pure adrenaline with the 2023 Aprilia RS 660 Extrema. Priced competitively, this high-performance m... (2023.07.04. 08:37) Menthetetlen idióták mindenütt
  • Carscache: Discover the perfect balance between affordability and quality with the best budget camera for car photography. Capture dyn... (2023.06.30. 09:54) Válaszol a lapos kerekű hummeres

Olvass Totalcart!

Nincs megjeleníthető elem

Közösködj Facebookon!

Címkék

ablaktörlő (2) adás vétel (1) adó (1) alkohol (9) árvíz (6) autó (1902) autókereskedés (5) autólopás (14) autómosó (1) autópálya (180) autóvadászat (5) backdoor (2) baleset (290) bamako (1) belváros (41) béna (200) benzinkút (38) biztonság (727) biztonsági öv (22) biztosítás (37) bkv (27) blog (39) bringások (1) budapest (634) büntetés (334) busz (19) buszsáv (33) C-HR (1) cserbenhagyás (36) csúszós (22) diplomata (1) dugó (111) elektronika (1) előzés (54) eredetiségvizsgálat (2) erőszak (162) eső (13) fekvőrendőr (2) felni (1) feltörés (3) fényszóró (12) fólia (2) gázolás (8) görkorcsolya (1) gumi (39) gyalogos (115) gyömrő (1) gyorshajtás (206) halálos (1) híd (13) hirdetés (1) hitel (2) (24) hülye (853) index (22) járda (13) jég (22) jogász (29) kanyarodás (17) kátyú (7) kéregetés (4) kerékbilincs (13) kerékpár (100) ködlámpa (10) körforgalom (25) környezetszennyezés (13) környezetvédelem (10) követési távolság (22) közlekedés (1572) közösség (22) közterület felügyelet (57) KRESZ (1) kresz (720) külföld (58) lámpa (70) lehúzás (203) M5 (1) máv (4) mazsola (22) média (10) megkülönböztető jelzés (11) mentő (29) mese (3) metró (2) motor (84) mozgáskorlátozott (46) műszaki hiba (15) műszaki vizsga (3) navigáció (16) női sofőr (113) nyereményjáték (41) okmányiroda (2) oktatás (21) öreg (16) parkolás (360) polgárőr (1) póló (7) pozitív (52) radar (1) rendőr (260) rendszám (25) részeg (24) robogó (16) sorompó (3) sportautó (4) start (2) szabályzat (9) szakértő (10) szélvédőmosás (7) szerviz (19) sztereotípia (275) születésnap (1) tábla (55) találkozó (24) támogatás (8) tanuló (7) taxi (45) teherautó (56) tél (4) telefon (1) tempomat (1) tömegközlekedés (57) totalcar (3) TOYOTA (1) traffipax (36) tudatlanság (1) tükör (21) tűzoltó (8) útfelújítás (46) útlezárás (71) vasút (5) veszélyes (828) video (82) villamos (22) záróvonal (11) zebra (90) Címkefelhő

Feedek

 

Madonna koncertre menni szívás

2009.08.25. 15:56 :: SilentSound

Visszatérő szófosó levélírónk, Richelieu, megpróbált jófej lenni azáltal, hogy a feleségét és annak barátnőjét elfuvarozza a hétvégi Madonna koncertre, aztán meg vissza. Mindkét irányban belebotlott egy-egy idiótába, íme részletesen:

Ez a poszt, előre szólok, nélkülözni fog mindenfajta emberbaráti jelleget, hangulatot, szavakat. Ez a poszt a tahókról szól, igen, adott esetben rólam is. Nem fogom megpróbálni, hogy a hibátlan, tévedhetetlen, örök igazságot és tökéletes ítélőképességet birtokló ember bőrébe bújjak, mert nem vagyok az.

Két történetet osztok meg Veletek, melyek 1 este alatt történtek meg velem. Rendszámot is teszek bele, bár az egyik nincs meg pontosan, sajnos.


Fotó: index.hu

A történeteket központjában azon híres, vagy talán hírhedt, szicíliai származású amerikai pop előadó áll, akit Madonna néven ismerhetünk. Történt ugyanis, hogy miután szerencsésen megúsztam a koncertet magát (sikerült utolsó pillanatban szert tenni a baráti körből egy hölgyre, aki kiment a koncertre a feleségemmel, mert mint kiderült, madonna rajongó ő is, csak eddig jól titkolta), úgy gondoltam jófej ember módjára kiviszem őket a koncertre, és a végén el is megyek értük.

Az első eset az odaúton történt a "Nagy Lajoson". Sietség nélkül haladunk az M3 irányából a Kerepesi felé, mikor hallom, hogy messze ugyan még, de jön egy mentő. Előttem egy Q7 haladt, KBY rendszámmal, a számokra nem emlékszem pontosan. Közeledtünk egy kereszteződéshez, és miután testvérem évekig mentőzött, nagyjából képben vagyok, mit célszerű tenni, ha jön a mentő.

Nem bonyolult a dolog, félre kell állni úgy, hogy a mentő a lehető legkevesebb fékezéssel, vagy irányváltással tudjon haladni, ehhez mentős rokon sem kell. Nem untatok senkit sok sok idiótát leíró történettel, nyilván ti is láttatok eleget. A lényeg: közeledett a mentő, bár még eléggé távol volt, mi egy kereszteződéshez értünk, és szemből sokan jöttek, plusz láttam, hogy páran indexelnek balra (nekik balra, nekünk jobbra), vagyis be akarnak kanyarodni a sávunkon át, és már bent állnak a kereszteződésben.

Nyilván nem célszerű a kereszteződés előtt megállni, mert akkor előfordulhat az, hogy a mentő, ha még minket ki is tud kerülni, a bekanyarodók, és a szembe jövők miatt beszorul. Ilyenkor, miután zöld volt a lámpa, az a célszerű, ha átmegyünk a kereszteződésen, és annak vége előtt, a bal-jobb sáv tengelye után jobbra kiállunk, az ívet kihasználva.

Mert ilyenkor a mentő ha akar, el tud menni akár balra vagy akár jobbra is a kereszteződésben, ha nem, akkor tud menni előre, és ki tudja kerülni a szemből kanyarodni akarókat is. Elkezdtem gyorsítani picit, mikor a Q7 nyomott egy satut, és bekapcsolta a vészvillogót, de az út széléhez nem ment közelebb. A mentő még nem volt ott mögöttünk, én elmentem mellette (megelőztem), és átmentem a kereszteződésen, majd megálltam amint felntebb említettem.

A Q7 villogott, dudált, a mentős viszont, mint kiderült 10 másodperc múlva, mikor odaért, jobban járt, mert ha megállok a Q7 mögött, nem fér el az addigra odérők miatt, és a kereszteződésben is bajba kerül. Jött a mentő, kikerülte a Q7-est, majd elment egyenesen a "Nagy Lajoson".

Elindultam tovább, mikor a Q7 elindult, nyomott egy padlógázt, és dudálva villogva jól megelőzött, és az anyós ülésről nemzetközit mutató női kézzel jól elment mellettem.....

Nem értem, mert ha jön mentő, akkor félre szokás állni, de nem vészvillogva. Én pl azt hittem elsőre, hogy az audi csak megállt, mert kiszállnak, pakolnak, mittudomén. Nem azért mentem el mellette, mert hogy akkor most jól megalázom, mert megelőzöm kihasználva a mentőt, stb stb. Nem, csak ezt a megoldást ítéltem akkor  a legjobbnak, és mint kiderült, igazam lett.

Innen üzenem a szemüveges Q7 sofőrnek, aki kb 165 centi lehetett és egy EGO király: ha a kocsid mérete számodra a kiút a niemand-világból, akkor egészségedre, örülj neki. Fogadd el, hogy attól, hogy van a segged alatt kb 250-280 lóerő, még nem leszel hirtelen sem igazságosztó, sem okos, sem több vagy kevesebb, mint mások. Ha meg az esettel kapcsolatban megbeszélni valód akad, akkor legközelebb szívesen megbeszéljük, ha félreállunk. Nem ütésváltással, hanem kultúremberek módjára, szavakkal.

Jött az este, mentem vissza a koncertező fiatalasszonyokért, a megbeszélt találkozó felé tartva, mit sem tudva a koncert 2 órás késéséről.... Miután időm az volt rengeteg, és mint később kiderült, csak több és több időm lett, valamint aznap már vezettem eleget, úgy döntöttem, megnézem milyen az, mikor mindenhol a megengedett sebességen belül megyek. Nem tagadom, én nem szoktam 130-al közlekedni autópályán mindíg, sem városban 50-el, persze forgalom és időjárás függő a dolog.

De ekkor, miután volt még sok időm, csorogtam befelé az M3 bevezetőjén, azt hiszem valahol 80 körül. Kezdtem utólérni a szélsőben egy agyonpakolt furgon, de a belsőben jött egy kombi fabia, kb 5 Km/h-val gyorsabban, mint én. Nem vágtam ki elé, nem lett volna nehéz egy kövér gázzal, de minek túlspirázni. Már fékeznem kellett szélsőben, mert a kisfurgont utólértem, a fábia viszont nem észletle a szitut, persze nem is rám figyelve kell autóznia, de ilyenkor szoktak néha picit gyorsítani, vagy villogni egyet, hogy "gyere", de ő semmi.

Elgurult mellettem, és a belsőben a furgon mellé érve lelassított annak a sebességére. Én kicsorogtam mögé, nem lassítottam, ezért kb max 2 méterre lehettem mögötte. Ezzel megelőztük a furgont, nagyon lassan, majd a furgon után fabia lement, én pedig elindultam tova, kicsit gyorsítva.

Nem sokkal később, a belsőben mentem, előztem a szélső sort, mikor látom, hogy jön valaki hátulról, de mint az állat, értelmetlen sebességgel, mi pedig kezdtünk odaérni az újpalotai kijáróhoz, ahol 2 sáv van, leálló nuku, mert ott a lehajtó van. Arra gondoltam, hogy emberünk alszik, vagy részeg, vagy szülni megy, de mintha más dimnezióban jönne.

A többiek is észre vették, én próbáltam kijönni a belsőből, indexeltem, de mellettem jött valaki, elé kellett volna besorolnom, odaléptem, de addigra a száguldó utólért, és vészfékezéssel ő vágott ki jobbra a szélsőbe, miközben én már a két sáv között pont középen voltam, ezért visszarántottam a kocsim a belsőbe.  ......  ? Mi mehettünk valahol 70 körül, emberünk úgy 140-150 körül.

Majd emberünk tovább ment, szétnyomott még 2-3 kocsi-párt előttünk, és padlón ment a lámpa felé, ami a felüljáró után van 4-500 méterre. Elképesztő volt, csak néztünk egymásra, akik között "átment" ez a gyökér, de a lámpánál utólértem, átnézek, és széttett kezekkel mutaztom, vagy kérdem talán, hogy akkor ez most mi? Ember ablakot lehúzza, és közli: "minek jössz a nyakamba kiköcsög? Tegnap is, ma is!"

Mondom  neki: "hogy is? Mikor megyek én hova, kicsihuszár?" Azt mondja ismét: "a nyakamba! Tegnap is, ma is"....

Zöld lett a lámpa, mondom még neki "nem tudom mire gondolsz, de szerintem életveszélyesen vezetsz ember, csak ezt akartam mondani", ablak fel, indulunk, miközben tini barátnője jejeje-zik jobb egyen hanyatt fekve, öv nélkül (emberünk ua). És akkor ember kilő, nem mentem utána, és látom, hogy ő a fent leírt fábia....... Hát mondom, ez igen. Megmutatta. Meg azt nem értettem, hogy mikor tegnap? Tegnap én az ország másik végében voltam....jó a cucc?

Innen gratulálok, szívből.

De a kocsi színe szép volt, olyan rs focus jellegű. Csak ugye a motor nem ua.....Ja, és a rendszám: LEL-800.

50 komment

Címkék: budapest közlekedés autó hülye béna mentő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SickBoy 2009.08.25. 16:24:11

Ez, hát ez, ez meg miez?

Zsola777 2009.08.25. 16:25:27

Elolvastam, első :)
Rendőr persze sehol és ezért tart itt az ország!

Az a baj, hogy sokan a kooperációra a legkevésbé sem hajlandóak, pedig az sokat javítana a morálon. A mentőket akadályozókat én simán eldudálom az útból, mert sokan későn kapnak észbe. Pedig a gyors és jó reakció életet ment.
A kisköcsög meg nyilván fóbiás vagy hülye.

Csak éljük túl őket :)

SickBoy 2009.08.25. 16:25:43

...és miért maradt le a komment második része?

Szóval:
Javaslom a buddhista-keresztény mentalitású vezetést:
Mindez lényegtelen, s ha már az, hát megbocsájtható. :o)

HulyeReklamok 2009.08.25. 16:26:24

Welcome to Budapest :)

Ahol mindennap történik valami nemmindennapi :)

nyunyógomez · http://indafoto.hu/arecibo 2009.08.25. 16:36:26

Q7? KBY rendszámmal? Az nem lehet, hisz qrva nagy a válság, vagy tévednék? Biztos külföldi volt, csak elnézted...:)

Touch-Kó 2009.08.25. 17:42:27

Hat erre MIT irjak? Igy jartal sot orulhetsz neki hogy nem ment neked.
Ilyenkor motorral mikor villognak Es rohadtul zavar az autos szaguldozasa, fogom utana megyek majd a seggebe villogok neki majd elenged akkor ismet lelassitok normal sebessegre.
Altalaban a 2-3 probalkozasa utan lelassit es nem akar szaguldozni.
Azt Meg hogy szabalyosan kozlekedj azt gyorsan verd ki a fejedbol, mert veszelyesebb mintha nem a kresz szerint mennel.
Hidd el tapasztalat:)

Lexon 2009.08.25. 17:59:14

LEL-800: kék BMW.

Miért kell ez a sok kamu post? Cél az index címlap?

Ellenőrző szerv · http://indexfuck.hu 2009.08.25. 18:04:28

DE MI KÖZE EHHEZ A MADONNA KONCERTNEK???

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2009.08.25. 18:10:39

@Ellenőrző szerv: Oda ment, onnan jött. Ez nem zenei blog. :)

laposmacska 2009.08.25. 19:41:11

Nem értem, miért volt probléma, hogy +5-tel ment valaki a belső sávban, és lassítanod kellett. Meg aztán miért is kell elvárni tőle, hogy gyorsítson, hogy meg tudd előzni az előtted haladót? Szerintem ez a forgalom ritmusa, nem a +20-30 km/h. Megvárod, míg megelőznek, aztán mész tovább. Így van ez jól. Az mondjuk tényleg szívás, ha az autópályán beállsz valami mögé a külső sávban, mert nem akarsz bevágni valaki elé a belsőbe, és hirtelen jön egy pár perces tömött kocsisor...

A többi rész rendben van. Mármint tényleg faszság volt. De azt már tudjuk, hogy sokan nem eljutni akarnak A-ból B-be, pláne meg akarják mutatni, hogy hogy tudnak 17 évesen vezetni. Vagy 50 évesen mennyi sok rutinja van, ugyanaz.Szabályosan meg lehet közlekedni, csak jól felhúzod magad, mert egyedül leszel.

Hétvégén megelőztem egy régi 105-ös Skodát. Kb 60-70-nel mehetett. Jött egy jobb kanyar, egy vasúti átjáró, ahol ugye tudjuk mi a szabály... Utána képes volt 100 fölé gyorsítani, hogy visszaelőzhessen. Aztán jött egy falu és ő ugyanúgy ment tovább.

Most Svájcban élek, és teljesen hihetetlen volt az első pár hónapban, hogy hogy közlekednek az emberek. Gondolom, nekik sem a génjeikben van, meg a friss hegyi levegőben, hanem sikerült szépen belenevelniük a rendőröknek, oktatónak stb. a közlekedési kultúrát.

Silent, "Ez nem zenei blog". Üt :)

psmith 2009.08.25. 19:48:37

Richelieu, nehéz a te életed...
Audi vagy Skoda, mind téged kóstolgat.

psmith 2009.08.25. 19:49:41

@SilentSound: "Ez nem zenei blog. :) "
Miért, mi köze egy madonna koncertnek a zenéhez?

kranführer 2009.08.25. 19:50:18

Kicsit félve vártam a poszt végét, de szerencsére nem az én autóm rendszáma van ott:-)))

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.08.25. 20:08:27

@kranführer: de még lehet a következő posztokban! :DDD

HulyeReklamok 2009.08.25. 20:34:28

Ha valaki berakja az én autóm rendszámát a postba ... akkor marcangolok mint a csöves kutya :)

ladarevolution · http://www.ladarevolution.atw.hu 2009.08.25. 20:52:20

mondjuk a "LEL-800" tényleg egy 1997-es BMW rendszáma elvileg. Legalábbis egy netes ZK adatbázis szerint.

gelsystem 2009.08.25. 21:02:31

má itt is madonna?!?!?! ez má hányinger
.
már mondtam máshol is: madonna koncertre járni ősi román-szokás.....de ha mármuszáj, akkor feltétlen csak lóval, ha addig el nem lopták

McKelek 2009.08.25. 21:15:08

Csak megjegyezném, hogy egyes autókban vészfékezéskor automatikusan bekapcsol a vészvillogó, szóval az Audis kuka volt, hogy megállt, de a vészvillogóról valószínüleg nem tehetett... (Naja, mégis, mert ugye felesleges volt vészfékeznie.)

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.08.25. 21:19:23

Én már tudom ki a hülye, de nem mondom meg.

hasszán 2009.08.25. 21:24:23

nyilván a q7 diákhitelből volt...a maca is...ez egy ilyen ország...dzsentriland

McKelek 2009.08.25. 21:25:31

@laposmacska: "
Most Svájcban élek, és teljesen hihetetlen volt az első pár hónapban, hogy hogy közlekednek az emberek. Gondolom, nekik sem a génjeikben van, meg a friss hegyi levegőben, hanem sikerült szépen belenevelniük a rendőröknek, oktatónak stb. a közlekedési kultúrát."

Hát nem. Ha Magyarországon ugyanúgy müködne a rendörség, mint Svájcban, akkor sokkal tisztább lenne a levegö. Ugyanis a magyar autósok kb. 50-60%-ának pár hónapon belül ugrana a jogsija.
Igaz, ezt Magyarországon nem lehetne megtenni, mert mindenkinek annyi sok joga van, 1-2 napon belül el kezdene ugrálni az adatvédelmi biztos, hogy milyen dolog az, hogy pl. traffipaxozunk. (Fujj, kamera van a rendörautókon?)

Közben úgy kellene kezdeni a KRESZ-t, hogy a közlekedök azzal, hogy közúton jármüvel közlekednek, elfogadják a közúti közlekedésre vonatkozó szabályokat minden kötelezettséggel együtt, valamint a szabályok betartását az xy szervek bármikor, bárhol ellenörizhetik.

nahátnahátnahát 2009.08.25. 21:55:33

ha vki összefoglalná 8-10 mondatban, megköszönném

laposmacska 2009.08.25. 22:11:56

@McKelek: Pontosan erről van szó! Biztos utálni fogtok, de szerintem ez kellene. Szerintem már az is kevés volt, hogy elég volt a jogsihoz általános iskola. Ha jól tudom, ez ma már csak "írni, olvasni tudás".

Van egy munkatársam, ő mondta, hogy nehogy azt higgyük, hogy jószántukból állnak meg az autósok a zebrán, hanem mert jól meg... őket, ha nem. Szerintem meg kajakra mindegy, de megállnak. és így vannak a többi szabállyal is.

kopp 2009.08.25. 22:21:56

nem hiszem el, h 1etlen romákkal kapcsolatos hírhez sem lehet hozzászólni!!! vicc!!!

laposmacska 2009.08.25. 22:28:32

@kopp: emlékszem, mikor olvastam romás cikket ezen a blogon...

Yo! Maaan! 2009.08.25. 22:35:04

Akkor most beszéljünk a zenéről is! Dugtatok már zongorán? :)

tartlev 2009.08.26. 00:56:39

Ó de kurvahosszú, kurvaunalmas, kérem vissza az elpocsékolt 5 percemet, amit rászántam...

Ránts rá inkább tesó, ha frusztrált vagy, azzal többet érsz.

Integrált Szerverterror 2009.08.26. 02:42:35

Elolvastam délután is meg most is és mindkétszer végigröhögtem. Főleg a ˝szófosó˝ meg a ˝fetrengő jejeje-ző˝ tetszett.:D Jó írás!

Bár a túlspirázni az valójában túlspilázni asszem:P

Azért kíváncsi lennék arra a BMW rendszámú, Fabia formájú, RS Focus színű fantomautóra, ami vészfékezés után 150-nel cikázik az autók között:DDD

scottish 2009.08.26. 07:26:55

Az még hagyján, hogy mi lett a Madonna koncerttel, de a csempékkel mi van?!?

B@nális coitus 2009.08.26. 07:39:27

Kár volt végigolvasnom, ez egy nagy baromság, nagy körítéssel.

puffancs 2009.08.26. 07:44:11

hat aki nem tudja, hogy madonna mindig kesve kezd, az megerdemli, h ket orat kocsikazzon a varosban celtalanul :))))


amugy a tortenet elegge hosszu, biztos vagyok benne, h amikor a elregeltek megtortentek, a posztolo varta mar a cikk megjeleneset az autozz blogon :)

amit leirt, az egyaltalan nem meglepo. en most vezettem haza angliabol a heten, es 1000 merfold alatt nem tortent semmi gubanc, de mikor megerkeztem magyarorszagra, csak a szamat taltottam, mik vannak.

papa-mama rönó taliaban kikerul a zebran, mikor gyalogost engedek el, opel-sose-kop-el-vectraval 50-es tablanal 80-nal eloz zarovonalon, mikozben en mar megkezdtem a besorolast es hasonlok. en mar semmin nem vagyok meglepodve. szerintem ez a blog is tok ertelmetlen, mert akik ideirnak mindig igy kezdik: "igaz magam is athagom a szabalyokat es 80nal szaguldok 50es tablanal, de egy nalam sokkal nagyobb tahorol keszulok irni egy felesleges informaciokkal teli meset"

vivax 2009.08.26. 07:58:29

kezdjük azzal, hogy egy fabia nem tud 140-nel menni...
mekkora spanglit szívtál el aznap, indulás előtt, csak a szokásosat, vagy picit meglódult a kezed?
sok drogos, ehh...

brien 2009.08.26. 08:21:34

@vivax: tévedés, fábiám volt, céges és saját is, mindkettő 1.2 HTP, megy 170-et is, igaz ott a vége, és nincs tovább :)
@Lexon: @ladarevolution: akkor most a postíró megtalált egy lopott autót? :)
Egyébként írta, hogy szarul emléxik a rendszámokra. Az a fabia nekem is "ismerős", feltéve, ha a narancs RS színre gondolt, és nem a kawasaki ninjaződre :))

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.08.26. 08:30:55

Ez egy átlagos nap butapesten a sok autista faszparaszt autós közt. Nem tudom ezen mit kell ennyire csodálkozni.

richelieu 2009.08.26. 09:01:31

Hello!

Én kérek elnézést, ha hosszú, sosem index címlap a cél, csak néha leírom, mik vannak. Ennyi.
Attól meg pláne elnézést, aki végig is olvasta, biztos logoreám van (szófosás).

A Fábia tényleg fábia volt, spanglit nem szívtam, azt csak akkor szoktam, ha tűzveszélyes anyaggal doglozom... Lehet, amúgy, hogy lel 600 volt, nem voltam épp jó kedvemben, ez a rendszám maradt meg a fejemben, ha téves, akkor elnézést innen is lel 800-tól.

Ja, és még eddig senki nem mondta, úgyhogy: PHOTOSHOP!!!!

Richelieu

vivax 2009.08.26. 09:45:14

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: az rs persze hogy tud, amúgy oltás akart lenni;) (nekem is volt rs-em)

Agyalap 2009.08.26. 10:44:46

De hát ez csak a szokásos hétköznapi f@szság. Ezen már nem is csodálkozom.
Tegnapelőtt az Ecseri piacnál lévő körforgalom előtt állt vagy 3 autó. A leghátsó fehér furgon (biztos sietett) gondolta gyorsabb lesz, balról a kihajtón próbált lendületet venni - de addigra pont odaért valaki szemből. Addig szerencsétlenkedett, hogy elém még pont visszafért. Rávillogok (kedvesen, szóban csak azt mondanám: Megérte Te barom?), és kihajtunk az M5 bevezetőjére. Ott felveszi az 50-es sebességet, mikor megelőzöm gyorsít és lehúzza az ablakot. Én is, és hallom: Mit villog Te ... stb.
Ez is a hétköznapok része. Már nem is csodálkozom.

DonnaNyányó 2009.08.26. 10:49:56

riselő, te egy rakás fos vagy, az összes kamusztoriddal...

Petrodon 2009.08.26. 11:32:26

@Deluxe the ForumTroll: Szívemből szóltál!

Bár nem feltétlen kamusztori, csak unalmas mind, de nagyon! :((

blogsámán 2009.08.26. 13:59:19

Sziasztok!

Akik szerint a történteket rövidebben is le lehetett volna írni, azokkal maximálisan egyetértek. Ráadásul az első sztorit biz'Isten nem voltam képes felfogni (ez persze lehet, hogy az én hibám). A másodikkal viszont már van egy kis bajom. Több írást is olvastam már itt, amiben azt írja a szerző, hogy haladt a belsőben, amikor meglátta, hogy valaki közeledik felé hátulról nagy sebességgel, ezért ki is akar húzódni, azonban a külső sávban haladó autó miatt először meg kellett azt előznie. Majd mikor ez megtörtént, rögtön ki akar menni, de az állat már addigra hátulról-jobbról szinte mellé is ért. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy mi a rákért hagytok a mögöttetek érkezőnek helyet arra, hogy ezt a manővert megtegye. Én ilyen esetben mindig már az előzés közben kiteszem az indexet jobbra, és ahogy a megelőzött autó elé érek, máris megyek ki a szélsőbe. Érdekes, így még soha senki nem akart elmenni mellettem jobbról, és persze nem is tudott volna.

Darkness45 2009.08.27. 12:47:58

@blogsámán: van olyan hogy követési meg megelőzési távolság? Nem tom csak kérdem tőled. :)

blogsámán 2009.08.27. 16:07:32

@Darkness45: Van, de nem értem, ez miért probléma? Bár a megelőzési távolságot kifejthetnéd. Tény, hogy nem szoktam megvárni azt, hogy a megelőzött autó sziluettje bekússzon a középső tükröm közepére.

parapali 2009.08.28. 12:19:58

Fijjuk!:-) Még nem is kezdtétek el Richelieu
autóját cikizni??:-) Mi van veletek??

SLacc 2009.08.28. 12:28:04

@vivax: Már miért ne tudna? Még a literes is megy annyit, bár abból nagyon keveset látni. Az 1,2 l-es meg simán megy többet is. És persze, hogy nem szeretnek fékezni! Tudod mennyi idő felgyorsulni vele? :-)

SLacc 2009.08.28. 12:30:54

@parapali: Bisztos szutyukis, oszt irigyli a kúhetesest! Hülye szutyukis!












 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
süti beállítások módosítása