Friss kommentek

Olvass Totalcart!

Nincs megjeleníthető elem

Közösködj Facebookon!

Címkék

ablaktörlő (2) adás vétel (1) adó (1) alkohol (9) árvíz (6) autó (1902) autókereskedés (5) autólopás (14) autómosó (1) autópálya (180) autóvadászat (5) backdoor (2) baleset (290) bamako (1) belváros (41) béna (200) benzinkút (38) biztonság (727) biztonsági öv (22) biztosítás (37) bkv (27) blog (39) bringások (1) budapest (634) büntetés (334) busz (19) buszsáv (33) C-HR (1) cserbenhagyás (36) csúszós (22) diplomata (1) dugó (111) elektronika (1) előzés (54) eredetiségvizsgálat (2) erőszak (162) eső (13) fekvőrendőr (2) felni (1) feltörés (3) fényszóró (12) fólia (2) gázolás (8) görkorcsolya (1) gumi (39) gyalogos (115) gyömrő (1) gyorshajtás (206) halálos (1) híd (13) hirdetés (1) hitel (2) (24) hülye (853) index (22) járda (13) jég (22) jogász (29) kanyarodás (17) kátyú (7) kéregetés (4) kerékbilincs (13) kerékpár (100) ködlámpa (10) körforgalom (25) környezetszennyezés (13) környezetvédelem (10) követési távolság (22) közlekedés (1572) közösség (22) közterület felügyelet (57) kresz (720) KRESZ (1) külföld (58) lámpa (70) lehúzás (203) M5 (1) máv (4) mazsola (22) média (10) megkülönböztető jelzés (11) mentő (29) mese (3) metró (2) motor (84) mozgáskorlátozott (46) műszaki hiba (15) műszaki vizsga (3) navigáció (16) női sofőr (113) nyereményjáték (41) okmányiroda (2) oktatás (21) öreg (16) parkolás (360) polgárőr (1) póló (7) pozitív (52) radar (1) rendőr (260) rendszám (25) részeg (24) robogó (16) sorompó (3) sportautó (4) start (2) szabályzat (9) szakértő (10) szélvédőmosás (7) szerviz (19) sztereotípia (275) születésnap (1) tábla (55) találkozó (24) támogatás (8) tanuló (7) taxi (45) teherautó (56) tél (4) telefon (1) tempomat (1) tömegközlekedés (57) totalcar (3) TOYOTA (1) traffipax (36) tudatlanság (1) tükör (21) tűzoltó (8) útfelújítás (46) útlezárás (71) vasút (5) veszélyes (828) video (82) villamos (22) záróvonal (11) zebra (90) Címkefelhő

Feedek

 

Dévúval járok

2010.03.29. 17:14 :: SilentSound

Nem is lehetett volna más ennak a posztnak a címe, mert talán ez volt a hétvége leggyakrabban emlegetett mondata. Aki nem értesült volna róla korábban, annak segítek annyit, hogy a sok egyéjszakás kaland mellett most másodszor tartottunk péntek estétől vasárnapig tartó blogtalálkozót, a tavalyi egerszalóki után ezúttal a másik térfélen, Balfon gyűltünk össze kiereszteni a gőzt.


Gusztika az egyikből ivott, a másik volt a mikrofon. Néha keverte...

A "dévúval járok" szállóigére visszatérve, az meg még péntek este született meg, amikor Gusztika fedőnevű egyáltalán nem titkos ügynökünk valahogy Máté Pétert kezdett karaokezni, ahol a második "tévúton járok" kezdetű refrén már a költői szabadság szellemében módosításra került, beleszőve egy-két csikidamot is a megfelelő helyeken (már amennyiben létezhet olyan hely és szituáció, ahová egy Szikora-féle dal való).


Molnár Vendégház, itt volt fedél a fejünk felett

A tavalyi évvel ellentétben most sikerült olyan szállást kifogni, ahol nem akartak minket lehúzni, ha kértünk valamit, mint például nagyobb bográcsot, megoldották gyorsan és egyetlen rossz szó nélkül.


Aki itt aludt, annak a kerti tóra nyílt a kilátása

Annak ellenére, hogy péntek este sokan munkából jöttek Budapestről vagy még egy kicsit messzebbről, az érkezés után a kómából felébredve megérkezett a hangulat is mindenféle üvegekbe töltve. A nagy vidámkodás közben valahogy lett tévé, meg playstation gitárnak látszó tárggyal kiegészítve. Ez valószínűleg csak azért, hogy ne legyen senkinek az állkapcsában izomláza a sok vigyorgástól, mert a többé-kevésbé (legtöbbször kevésbé) sikeres próbálkozás közepette mindenki erősen koncentrált.


Azért rásegítettünk, nehogy jól menjen

Egy idő után feladtuk a gitározósdit, mivel a motoros kartonzsaru volt az egyetlen, aki néha eltalálta, hogy mikor mit kell nyomni. A léggitározás kiegészítésére persze kézről-kézre járt a guitar hero kontrollere, de leginkább karaokeba hajlott át a folyamat, a többség rendesen megalapozta a másnaposságát. Hajnal felé az est egyértelműen lekiemelkedőbb egyéniségét, Gusztikát is megtalálták a gyámjai és felöltöztették, mert csípősek azért a márciusi hajnalok...


Elvitték aludni a gumiszobába


Hogy lehessen minket büdös részegezni is

Nagyjából senki sem fogta a jelzést, hogy fél tízkor díszegyenruhában gyülekező az udvaron, hogy ne vesszünk éhen, mert bár nagy találmány a zsíros kenyér lilahagymával, nem szerettünk volna azon élni egész hétvégén, meg ott volt egy csomó hús a hűtőben, krumpli, ez, az, amaz, csak el kellett használni.


Előkészületek, miután betörtünk a konyhai eszközökért


Apró üzemi baleset, bár disznópörzsölést nem terveztünk...


Mindenki ott volt nemtől, kortól, állatfajtól függetlenül


Tavaszi divat

Alaposan ki lett centizve az ebéd elkészülése, igazából még rotyoghatott volna a cucc egy fél órát, de annyira nem volt rossz a helyzet, hogy beleragadt volna egy falatba bárkinek a műfogsora, meg éhesek is voltuk, mire fél kettő körül ehető állapotba került a gulyás.


Elégedett arcok és tarkók

Amiért a végén fel kellett gyorsítanunk a kanalazást, az azért volt, mert megérkezett a ház elé a külön bejáratú vonatunk, ami azért tudott házhoz jönni, mert nincs szüksége sínekre azon okból kifolyólag, hogy egykoron egy merci kabrió volt - legalábbis a mozdony - és gumikerekeken gurul, így a masinisztának, egyben idegenvezetőnknek némileg több lehetősége van az irányításra, mint egy átlagos vonat esetében.


Háttérben a vasutas idegenvezetőnk

Az álvonattal jó sokáig pöfögtünk, mire a szomszéd faluba értünk, miközben a távolban egyre gyülekeztek a sötét felhők, több villámot is láttunk, miközben kicsit fázott a fülem a menetszélben. Fertőrákoson átültünk egy elektromos buszra, hogy célba vegyük a Mithras-szentélyt, néhány méterre az osztrák határtól.


Ő is fel volt villanyozva


A fák már a határ túloldalán vannak


A Mithras-szentély belül

Miután megtudtuk, hogy a Fertő-tó mélysége valahol 70cm körül van, hogy hol volt a valójában dupla vasfüggöny és miért gereblyézték a földet, valamint hogy ki az a Mithras és mit csinál azon a marha régi mészkő domborművön a bikával, meg még sok minden más érdekességet is, elindultunk visszafelé és a blog mivoltához híven önként és dalolva pellengérre állítottuk magunkat.

És ezzel még nem volt vége a jó dolgoknak. Mielőtt belevágtunk volna az újabb, esti kalandba, betámadtuk az egyik soproni vendéglátóipari egységet egy tizenöt darabos pizzarendeléssel, mert borvidékről van szó, mi más is lehetett volna az esti program, mint egy pincelátogatás, ami már csak azért sem volt kérdés, mert Németh Csabi meghívott minket egy térítéstől mentes borkóstolásra, ahol ő is tartotta velünk a lépést és nem engedett el minket legalább háromszor újratöltött búcsúpohár nélkül, miután végigkóstoltuk a különböző Kékfrankosokat, Zweigelteket, Cabernet-t, Shirazt, no meg a kihagyhatatlan és spontán megítélt közönségdíjas Roséját.


Nem volt pohár, ami tíz másodpercnél tovább maradt üres


Kincsek hátul a sötétben

Annyira jó volt a hangulat, hogy végül elfelejtettünk venni, én legalábbis egészen biztosan olyan mosolygósra borozgattam magam, hogy kiment a fejemből mindenféle egyéb tartalmakkal együtt, úgyhogy ha a közelben járok, mindenképpen be kell arra kanyarodnom újra.

A borkóstolás után a kitartóbbak még tovább buliztak éjjel a panzió pincéjében, de hogy ott mi történt, arra már senki nem emlékszik és nem is maradt fenn róla talán semmi bizonyíték. Másnap a társaság jó részét én ébresztettem telefonon, mindenkit meglepetésként ért, hogy 24 óra alatt 25 órával lett később, mire felébredtek. Nagyjából 11 körül kezdett magához térni az akkor már harmadnapos társaság, aki a telefont se vette fel, oda erőszakkal törtünk be és a fegyveres ellenállástól sem visszariadva kényszerítettünk mindenkit némi készpénz átadására, hogy anyagilag segíthessük a panzió tulajdonosainak túlélését és az általunk okozott súlyos lelki traumák gyógykezelését.


Ébredezünk vasárnap

Vasárnap délelőttre terveztünk még egy soproni kirándulást, de mivel dél is elmúlt, mire összeszedte magát mindenki és az utolsó másfél órában a hideg mellé elkezdett csöpörögni is az eső, úgy döntöttük, hogy ezt kihagyjuk és mindenki megy amerre viszi a GPS.

Ez is jól sikerült, már megint!

Fotók: Mityu, Don Blasius, Marcellusca, Fiam & 107!, SilentSound, Potha

72 komment

Címkék: blog közösség találkozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaGértő 2010.03.29. 17:20:49

Csak azt sajnálom, hogy a dévúúúú nincs meg videjón...

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.03.29. 17:24:42

Végignéztem én is a mobilos videókat, de szerintem a dévús annyira ütött, hogy mindenki a rekeszizmaival volt elfoglalva. Marcellusca egyszer annyira görnyedt röhögés közben, hogy azt hittem, megfullad! :)

Marcellusca 2010.03.29. 17:26:21

@SilentSound: Nem sok hiányzott hozzá. :)
Iszonyat megfájdult a hasam. :)))

Sugi77 2010.03.29. 17:26:36

Juhúúúú :D Ez igen :)) Jó szöveg, majdnem olyan jó, mint a cím!

Marcellusca 2010.03.29. 17:27:41

@Sugi77: Ja, ja.
De a cím mindent visz! :D

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.03.29. 17:38:58

Köszönöm szépen mindenkinek, aki ott volt, segített főzőcskézni, Lacacáéknak a pénteki vacsorabevásárlást (amiről végül sikerült nem elszámolnunk, olyan gyorsan leléptek mindenki előtt, hogy nem kapcsoltam még akkor), Mityunak a szállás ajánlást és a szombati ebédhez a bevásárlást, vele együtt Doboznak a pizzafutárkodást, Németh Csabinak a jó hangulatú borozós estét, meg mindenkinek, hogy úgy csinált, mint aki jól érezte magát! ;)))

Marcellusca 2010.03.29. 17:40:09

@SilentSound: Szívesen. MÁSKOR IS!!!!! :DDDDDDDD

Marcellusca 2010.03.29. 17:46:30

@Lacaca: Köszike! :)
Télleg nagyon gyorsan elhúztatok, pedig - asszem - megvolt vasárnapig a blokk. :D

Következőn vendégem vagy egy jégerre.
Neeem, nem "arra". :D

Nyunyuka 2010.03.29. 17:47:40

Sziasztok! Jó hír: nekem megvan a hőn áhított videó, pont a híres szlogen csúszott le az elejéről, de anélkül is tökéletes ;) A képeket hamarosan mi is feltöltjük, valószínűleg még az este folyamán.
"Potha párja" :)

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.29. 17:57:55

"A borkóstolás után a kitartóbbak még tovább buliztak éjjel a panzió pincéjében, de hogy ott mi történt, arra már senki nem emlékszik és nem is maradt fenn róla talán semmi bizonyíték."

Jah, azt látni kellett volna milyen csúnyán néztek rám amikor lekevertem Lady Gagát és feltoltam a Micimackót valamint a Elment a Lidi néni a kuplerájba című számokat... (hihihihi) :))
Természetesen aGusztika itt is sikeresen átköltött egy-két számot, de azért Kartoncelebzsaru is besegített az éneklés-költésbe! :))

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.29. 18:00:50

Amúgy megjegyezném, hogy a gulyásra összeadott pénz többlettel zárt, én ezt borítékolom (Nokia-dobozolom) és a következő hasonló rendezvényre elrakom. :)

potha 2010.03.29. 18:09:23

@SilentSound: Szerintem is király volt :D

Bár kár hogy szombat estére már elfáradtam, és a pincebuli akkor már kimaradt :)

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.03.29. 18:14:16

@Mityu: Vazzeg, én meg 600-zal kipótoltam, hogy meglegyen a 9600, amit mondtál! :) Mennyi maradt meg?

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.29. 18:20:06

@SilentSound:

Mivel nem tudtam behatárolni a húson kívül mi mennyi, így lett behatárolva a kb összeg. Doboz molyolta ki az összeget. 3600,- a maradék. :) Nem baj, ezt legközelebbi talira be lehet építeni a költőpénzbe. Lehet sűrűbben kéne pijacra járnom? :)

Lacaca 2010.03.29. 19:04:22

Vasárnap a sárga hetesbusz megállójában úgy döntöttünk, hogy mégis elmegyünk Brennbergbányára a bányamúzeumba. Találtunk egy utat, ami egy kilátóhoz vezetett, de egyszer csak volt 10 m földút, majd egy falu. 1km-rel később jöttem rá, hogy a kenguruk földjén vagyunk. Csináltam egy fotót a "határról". Tipikus hungarikum:

kepfeltoltes.hu/view/100329/K_p0019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

old bahaman 2010.03.29. 19:05:22

Ezt még olvasni is teljesen jó volt, gratula! Apropó, terveztek esetleg olyan talit, amilyen a legeslegelső volt? GPS helykeresős elrejtett bigyulákat megtalálóst?

Lacaca 2010.03.29. 19:06:01

@Lacaca: találós kérdés: Melyik országban áll a fotós?

107! 2010.03.29. 19:18:16

Nagyon jó a leírás! Kellemes szófordulatok, átfogó, de nem túl részletes beszámoló. Pont kedvcsináló a következőhöz. :-)))

Nagyon jól éreztük magunkat (de hát aki ott volt ezt látta is, aki meg nem, az bánhatja) :-)

misitcom 2010.03.29. 19:21:15

Kiüt a sírás(ó),hogy erről a buliról lemaradtam.De győzött a mandulagyulladás,hasmenéssel kombinálva.

A leírás és a fotók alapján úgy tűnik,hogy az angolkisasszonyok is máshová mentek teázni.

Marcellusca 2010.03.29. 19:24:11

@misitcom: Hát, vótak kisasszonyok, de szerintem nem angolok vótak. Nem is teát ittak! :D

Don Blasius 2010.03.29. 19:29:30

Ajjajj, ettől féltem. :DDD

misitcom 2010.03.29. 19:45:51

Különben hülye a posztoló,járjon inkább biciklivel.

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.03.29. 20:13:43

Betettem a poszt végére a saját fotóimhoz is a linket, nem válogattam, mert nem volt rá időm, csak a kicsiben is látványosan homály képeket vágtam ki, lehet nézegetni!

@Mityu: Legközelebb elisszuk a maradékot, ahogy msn-en is beszéltük, aki gyün gyün, aki nem, az nem gyün! :)

@old bahaman: Még haza se jöttünk, már megindult a követelőzés, hogy nem évente kéne ilyen, hanem minimum a duplája és legyen ősszel is, lehet, hogy ha netán csinálunk megint ilyen hétvégét, akkor beiktatunk valami hasonlót, meglátjuk még!

@107!: Kösz a kedves szavakat, a végén még meg fogok hatódni! ;))) Az elején, amikor megjöttetek, azért ment a nyafogás, hogy nem is volt kedvetek jönni, meg olyan hosszú volt az út, meg úgyis végig esni fog az eső! ;P

@misitcom: Hasmenésért jöhettél volna ide is, két pohár must után SzaGértő is éppcsak vissza tudott érni a szállásunkra! :D Kisasszonyokat meg vittünk, de nem tudom, elkelt-e valamelyik végül a szabadok közül! ;))

@Don Blasius: A végzetedet te sem kerülhetted el. ;)

107! 2010.03.29. 20:17:32

www.youtube.com/watch?v=LIBGxWjm0w8&feature=related

Ehol van e! Amúgy nagyon szeretem ezt a számot, de már nem lesz az, ami régen! :-)))

107! 2010.03.29. 20:20:18

@SilentSound:

Fáradt voltam, de ugyan aktív, de pihenés volt a hétvége. Tényleg kár lett volna kihagyni.
Mentségemre legyen mondva egész héten vártam, csak pénteken nem voltam ráhangolódva. De hamar elmúlt az is. :-)

Köszi skacok!

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.29. 20:35:51

Easykének, akivel kitárgyaltuk, hogy nem tudja honnan való ez a szám, amivel sokkoltuk a társaságot Dobozzal:

www.youtube.com/watch?v=wM89T74MPnE

:)))

Don Blasius 2010.03.29. 20:46:37

@107!:
Egyébként én is szeretem, meg más számait is. Kicsit szarul is érzem miatta, mert egyébként nagy művésznek tartom. Kár, hogy már nem él, kevés az ilyen tehetség. :(

szaGértő 2010.03.29. 20:56:33

@107!: Az átdolgozás videóját várom, de nagyon...

szaGértő 2010.03.29. 21:08:08

@SilentSound: Javaslok egy július-augusztus környékét, a gyömrői strandon. Eléggé az ország közepe (legalábbis jobban, mint Balf), így sok embernek nem kell annyit autókázni, és az így megtakarított összeget további alkoholok beszerzésére lehet fordítani.

Esetleg még egy pálinkabemutatót is meg tdok szervezni. Hasonló lenne, mint a borkóstoló, csak azonos mennyiségű alkohol elfogyasztása kevesebb pisálással jár. :D

107! 2010.03.29. 21:11:56

@Mityu:

Hát igen. Kis híján agyonvágta a bulit! :-))) Na azért annyira nem, de tényleg béna volt. :-))) Gondolom a józanokat mi is zavartuk Donnal, és a csodás hangunkkal. :-)

@szaGértő:

Nekünk nincsen, csak két borzasztó hangú videónk van. Jók, de más a téma. :-)

Riska 2010.03.29. 21:22:29

lájk! jo lehetett :)

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.29. 21:25:47

@107!:

Háááát akit zavartatok azok szerintem nem is léteznek...:)) Ott írod: b u l i!! Ez így volt jó, hidd el! Sőt! Legközelebbi se legyen másképp!! :))

A színpadon aGUSZTIKA és Celebkarton! :D :D

(Jóvanna, hüje poén vót na!) :))

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.29. 21:31:14

@107!:

Azóta begyűjtöttem arról is infót, hogy a panzió-szomszédokat se sikerült zavarnunk a "koncertünkkel"! :))

107! 2010.03.29. 21:37:51

@Mityu:

Amikor épült gondolom készültek, mert kifelé alig hallatszott valami.

KicsiZsu 2010.03.30. 00:28:26

Felejthetetlen :) Ja, és jó tudni, hogy nincs bizonyíték a szombat esti partira :)

potha 2010.03.30. 07:25:12

Már mennek fel a képek!

7%-nál tart :)

Marcellusca 2010.03.30. 08:32:46

Megnéztem Sil képeit is.
Ha nem ösmerném a sztorit, akkor azt hihetném, hogy néhány képen a hányingerrel küszködöm. :)
Pedig egyáltalán nem! :D

Doboz 2010.03.30. 09:38:21

@Mityu: Én nem számoltam ki!:)
Én csak mutattam, hogy ennyit akartok Adni???:D:D:D
Mert, ha igen akkor legközelebb is elmegyek a talira:D:D:D

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.03.30. 09:47:57

Potha képei is belinkelve a poszt végén.

Take-it-Easy 2010.03.30. 10:58:57

Jááhhááá, megint jobbra-balra dőlök a nevetéstől...!! :DDD (most viszont vigyázok, hogy ne fejeljem le a monitort)

@Mityu: köszönöm, így már megvan a dal, hogy honnan származik... :))))

Én a dévúval járok alatt könnyesre röhögtem magam, szó szerint! Nagyon jó volt, Don, örök hálánk fog üldözni ezért az élményért (csak nehogy egyszer utolérjen)!!! :DD

Doboz 2010.03.30. 11:05:31

@Easyke: Még mindig sírok a nevetéstől:D:D:D

Take-it-Easy 2010.03.30. 11:14:27

Silent, lehet javaslatot tenni képek eltávolítására...? Erősen nem vagyok fotogén... de az is igaz, hogy nem gyengén... :((

1kutya 2010.03.30. 11:23:25

irigynek lehet lenni:

kapjátok be!:DDD

Marcellusca 2010.03.30. 11:27:19

@Easyke: Őőőő, izé, hát ... :DDDDDDDDDDDDDDD

Marcellusca 2010.03.30. 11:42:24

@Easyke: Én sem vagyok egy Matyó-hímzés, de néhány fotón ölég érdekesen nézel ki. :)))
Mint, aki azt se tuggya, hogy hun van. :D

Doboz 2010.03.30. 11:50:14

@Easyke: elmondom őszintén, szerintem jól nézel ki:)
Hiszen, aki ittas kicsit az mán csak ilyen:)
Bent vagy már a munkahelyeden?:)

Take-it-Easy 2010.03.30. 11:56:42

@Marcellusca - nem kell Cavinton!: na látod, ezek a példák a tegnap emlegetett kiesésekre... :))

@Doboz: köszi. Ezzel javítottad a tegnapi egyest.
Persze, hogy bent vagyok a munkahelyen, otthon nincs netem... :DDD

Doboz 2010.03.30. 12:17:48

@Easyke: Köszönöm:) De viszont, amikor kicsit ittas vagy, akkor szeretsz beszélni:):):)
Felvagyok háborodva!!! Akkor holnap költözhet is hozzám, hogy tudjon netezni:D:D:D

Take-it-Easy 2010.03.30. 12:31:22

@Doboz: te meg kérdezősködni, vagy azt már elfelejtetted? :D
A net abszolút az én "hibám", mivel olvasom a fogy.védelmi blogot is (ha agyonütsz, se árulom el, hogy a Homárról van szó), és ott annyi netes/mobilnetes szenvedést olvastam, hogy elment a kedvem az egésztől...

Doboz 2010.03.30. 12:39:33

@Easyke: Szóval egy ilyen költözéses felkérést már el sem fogadsz?:D Hát szép mondhatom:) Tudok ám kérdezni:D De még kérdést se tettem fel, te már is válaszoltál:D:D:D
Igen ezek a mobilnetes csodák eléggé lassúak és rosszak általában. ha viszont gyors, akkor fieztni is kell rendesen...

Take-it-Easy 2010.03.30. 12:51:43

@Doboz: de igenis kérdeztél, és én első körben nem is akartam válaszolni...
Neveltetésem megakadályozza, hogy a költözéses felkérésre nyilvánosan reagáljak :DDD Ezt majd privátban lebizniszeljük. :)

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2010.03.30. 14:27:10

sajnos 3 hete nincs szabadnapot, így nem lehettem (szerencsétekre) ott :)) de karaokezni én is szeretek, csak nem tudok! :))

grat a leíráshoz! :))

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.30. 15:02:34

@Easyke:

Felhívom a figyelmed, hogy Dobozék egy állat-, hajléktalan-, és egy menekült-menhelyet üzemeltetnek. Mindezt egyben! :DDD

(hihihihihi)

@Marcellusca - nem kell Cavinton!:

Miért, amúgy tudtad, hogy hol vagy? :)))

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.30. 15:28:26

Most pedig énekeljük el közösen Páté Méter Dévúval járok című számát! :))

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.03.30. 15:32:33

@Mityu: Ha tudnád, hányszor kezdtem rá otthon is spontán tudat alatti kényszerből... :D

Mityu Addideapénzt kft LE 2010.03.30. 17:18:38

@SilentSound:

S Rudolf értetlenül bámult rád, hogy esetleg nincs-e valami baj? Esetleg Kisikasa is gondolkodóba esett, hogy beírat énekzenei tanfolyamra.... :)))

Take-it-Easy 2010.03.30. 17:28:24

@Mityu: hát, én a menekültstátuszba beleférek :) Legalábbis én menekülnék... :)))
Doboznak szólok, mielőtt elkezd reklamálni, hogy átjöttem az onokatesómhoz netezni, nem otthonról... :D

potha 2010.03.30. 18:04:53

@SilentSound: Én is gyakran nekilátok ennek a nótának :D

Marcellusca 2010.03.30. 18:09:57

@Mityu: Őőőőő, izé, többé kevésbé. :)

Marcellusca 2010.03.30. 18:11:51

@Mityu:
@SilentSound:
@potha:

Asszem ez a dal - vagy ennek aGusztikus vátozata? - nagyon megmaradt mindenkiben. :DDDD

Marcellusca 2010.03.30. 18:14:32

@1kutya: Hehe!
Kapja be egy kutya! :DDDDD

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.04.01. 19:56:21

@SuetiMueti: Most is jöhettél volna egész nyugodtan, sőt, esetleg Sünipapa is, bár erről azért megkérdezném előbb a többieket! ;))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
süti beállítások módosítása