Friss kommentek

Olvass Totalcart!

Nincs megjeleníthető elem

Közösködj Facebookon!

Címkék

ablaktörlő (2) adás vétel (1) adó (1) alkohol (9) árvíz (6) autó (1902) autókereskedés (5) autólopás (14) autómosó (1) autópálya (180) autóvadászat (5) backdoor (2) baleset (290) bamako (1) belváros (41) béna (200) benzinkút (38) biztonság (727) biztonsági öv (22) biztosítás (37) bkv (27) blog (39) bringások (1) budapest (634) büntetés (334) busz (19) buszsáv (33) C-HR (1) cserbenhagyás (36) csúszós (22) diplomata (1) dugó (111) elektronika (1) előzés (54) eredetiségvizsgálat (2) erőszak (162) eső (13) fekvőrendőr (2) felni (1) feltörés (3) fényszóró (12) fólia (2) gázolás (8) görkorcsolya (1) gumi (39) gyalogos (115) gyömrő (1) gyorshajtás (206) halálos (1) híd (13) hirdetés (1) hitel (2) (24) hülye (853) index (22) járda (13) jég (22) jogász (29) kanyarodás (17) kátyú (7) kéregetés (4) kerékbilincs (13) kerékpár (100) ködlámpa (10) körforgalom (25) környezetszennyezés (13) környezetvédelem (10) követési távolság (22) közlekedés (1572) közösség (22) közterület felügyelet (57) kresz (720) KRESZ (1) külföld (58) lámpa (70) lehúzás (203) M5 (1) máv (4) mazsola (22) média (10) megkülönböztető jelzés (11) mentő (29) mese (3) metró (2) motor (84) mozgáskorlátozott (46) műszaki hiba (15) műszaki vizsga (3) navigáció (16) női sofőr (113) nyereményjáték (41) okmányiroda (2) oktatás (21) öreg (16) parkolás (360) polgárőr (1) póló (7) pozitív (52) radar (1) rendőr (260) rendszám (25) részeg (24) robogó (16) sorompó (3) sportautó (4) start (2) szabályzat (9) szakértő (10) szélvédőmosás (7) szerviz (19) sztereotípia (275) születésnap (1) tábla (55) találkozó (24) támogatás (8) tanuló (7) taxi (45) teherautó (56) tél (4) telefon (1) tempomat (1) tömegközlekedés (57) totalcar (3) TOYOTA (1) traffipax (36) tudatlanság (1) tükör (21) tűzoltó (8) útfelújítás (46) útlezárás (71) vasút (5) veszélyes (828) video (82) villamos (22) záróvonal (11) zebra (90) Címkefelhő

Feedek

 

Az önbíráskodás magasiskolája

2011.03.30. 08:07 :: potha

Ma van az a nap, amikor a GDP zuhanni kezd, ugyanis A Szerelő egy hosszas levélben taglalja, hogy is járt egy BMW-sel. A sztori meg van fűszerezve némi rendőrséggel, és egy csipetnyi magánéleti szállal is. Vigyázat, a levél egész hangulatos, kellemes időtöltést kívánok.

Megosztanám veletek egy közelmúltbeli éjszakai kalandomat. Nem, sajnos nem nő van a dolgban és meleg sem vagyok, annak ellenére, hogy a történet főhőse szerint mégis az vagyok :) De nem mennék az események elé, szép sorjában haladjunk. És éppen ezért egy kis előzményt kénytelen vagyok elárulni az érthetőség miatt. Egy közeli ismerősöm barátnőjének a volt pasija időnként zaklatja a volt csaját, ezért néha engem kér meg a barátom, hogy hozzam el a lányt otthonról. Hogy miért ez a látszólagos körülményesség, abba most nem mennék bele, a lényeg, hogy egyik éjjel, kb. 1 óra körül elindultam a lányért. Bp, XIII ker, Reittner Ferenc utcára kanyarodtam ki az egyik mellékútról, amikor kb. 1 saroknyival arrébb utólért egy autó, majd a reflektort felkapcsolva elkezdett "tolni". Kicsit még gyorsítottam is, gondoltam, had menjen, ha menni akar, és mivel nem voltam hajlandó száguldozni, így egy olyan szakaszon, ahol nem voltak parkoló autók, lelassítottam, hogy el tudjon menni mellettem.
 
 
El is ment, de aztán lelassított teljesen, majd keresztbe állt előttem, majd kiszállt és két "sünikével" a hóna alatt elindult felém és nagyon csúnyán nézett rám. Elővettem én is a csúnya nézésemet, de nem állította meg :), így inkább hátra gurultam kb. 10 métert. Ekkor megállt, de amikor én is, ismét jött felém. Na, akkor még egy kicsit hátrébb, gondoltam, szépen elsétálgat a kellemes holdfényes éjszakában, de vagy nem volt romantikus hangulatban, vagy eszébe jutott, hogy nem kéne ott hagynia őrizetlenül a BMW-jét (szép nagy ótó volt :) ), visszament, majd elhajtott.
 
Én is elindultam utána szép lassan, megvárva, hogy eltűnjön, majd bekanyarodtam az ismerősöm felé. Hívtam telefonon, hogy megjöttem. Ő még arra kért, hogy nézzek már körül a környéken, hogy nincs-e ott valahol a volt hapsija, ugyanis elég rednszeresen szokott rá várakozni. Úgy is tettem, mentem néhány kört, viszonylag lassan, hogy észre vegyem, (majd kicsit gyorsabban, amikor vissza haladtam) ha valaki várakozik egy autóban. Majd beálltam helyzetjelzővel az ismerősöm háza elé és vártam, hogy kijöjjön.
 
Ekkor lassan egy autó haladt el a keresztutcában és amikor meglátott engem, akkor visszatolatott, hogy be tudjon kanyarodni, majd beállt velem szembe. Kiszállt és mit ad isten, megjelent az újdonsült BMW-s ismerősöm, akit már rég el is felejtettem. Mondom, kellemes éjszaka volt, de látszott rajta, hogy nem nagyon értékeli, mert ismét nagyon morcos volt.
 
Gondoltam, az egyszer már bevált technikával hátha ismét sikerül megszabadulni tőle, annak ellenére, hogy társasági ember vagyok, szeretem az új ismeretségeket is, de pillanatnyilag az illető teljesen kívül esett az új ismerőseimmel támasztott feltételek köréből. Hátramenet, majd megfordulás és szépen a mellékutcákba be és kikanyarodva autózgattam. De csak jött mögöttem, ha nem is túl közel, de végig utánam.
 
Általában kellemes társaságnak tartanak, de szerintem ő nem ezért kereste az ismeretségemet és ez az érzésem később be is igazolódott. Gondoltam, nem kéne egész éjszaka autókázni keresztül kasul a városban, pedig szép város és így kivilágítva új megközelítésbe is kerül, de most valahogy nem volt hozzá kedvem, főleg azért, mert mennem kellett volna az ismerősömért. Ezért aztán felhívtam a rendőrséget. Egy hang kedves érdeklődésére, hogy vajon miért is keresem őket ilyenkor, elmondtam neki, hogy egy illető, akinek 2 sündisznó szorult a hóna alá, végig követ a kerületen keresztül és amikor megállok, akkor kiszáll és elindul felém, én viszont ma éjszaka kizárólag hölgyekkel ismerkednék. Roppant megértő volt az illető és azt tanácsolta, hogy menjek a Teve utcai rendőrséghez. Megköszöntem a tanácsát és mondtam, hogy ez már nekem is eszembe jutott, hiszen már csak 2 saroknyira vagyok az épülettől. Hú, ez remek, örvendezett, bár nem biztos, hogy  ugyanezekkel a szavakkal fejezte ki magát. Tanácsolta még, hogy menjek az autó beállóhoz, ott szokott lenni egy rendőr. Mondom neki, hogy nem látom. Gondoltam magamban, lehet épp könnyíteni ment be az épület belsejébe, mivel nem akart úgy járni, mint néhai főnöke, akinek az épület oldalának a levizelését nem nézték jó szemmel. A következő tanács az volt, hogy várjak akkor ott, majd küld egy járőrt. Megköszöntem szíves közbenjárását. Ekkor mellém gurult a BMW-s, majd ízelítőt adott az ízes népi kiszólásokból. Már épp megköszöntem volna ezt a kedves ismeretterjesztő gesztust, amikor hív telefonon az ismerősöm, hogy most akkor mi van, mert nem vagyok sehol. Mondom neki röviden a történteket, de előtte fel kellett húznom az ablakot ( nézd el nekem neveletlenségemet, hogy kizártam a társalgásból önjelölt ismerősömet), mert oldalról sikerül a fülemen lévő telefon hangerejét felülmúlnia. Ekkor tudtam meg, hogy buzi is vagyok :) Meg hogy neki egy telefonjába kerül és 3 autó úgy közrefog, hogy 8 napon túl gyógyulok. Mert hogy én nem tudom, hogy ő kicsoda. Na, ebben igaza volt, tényleg nem tudtam, viszont kezdett kialakulni róla egy határozott vélemény, de ezt nem osztottam meg vele. Mint említettem, nem vele szerettem volna bővíteni ismerőseim számát. Ezután próbáltam a csevegés eredeti fonalára rátalálni, ezért megkérdeztem, hogy vajon miért ez a kedves érdeklődés szerény személyem iránt. Mivel egy percig sem tudtam komolyan venni a szituációt, így valószínűleg a mosolyomat félreérthette és gúnyolódással vádolt. Biztosítottam felőle, hogy ezt neveltetésem kizárja. Állításomra bizalmatlansággal válaszolt. Ez sem tűnt szimpatikusnak  a részéről. A sok kötőszó és jelzős szerkezet ellenére kezdtem homályosan érteni valamit a szándékából, de teljesen világos csak a  rendőr járőr kiérkezése után lett.
 
A rendőrök kíváncsiak voltak arra, hogy vajon mi vihetett rá minket arra, hogy az utca közepén töltjük drága időnket, ahelyett hogy otthon a kényelmes fotelben sört iszogatnánk. Teljesen megértettem őket, a szituáció bennem is gyanút ébresztett volna. Na, és ekkor fény derült mindenre. Az elmondása szerint ugyanis én kivágtam elé, ő természetesen keresztbe állt előttem, hogy felhívja a figyelmemet a kölzekedési szabályok fokozottabb betartására (ez csak a lényeg, más szavakkal fejezte ki magát), majd hazament, de mivel látta, hogy a lakása előtt kétszer is nagy sebességgel elhajtottam, ezért kénytelen volt engem megkeresni, hogy megakadályozza az autójának a megrongálását, amit szerinte nekem meg kellett volna tennem, ha igazi férfi vagyok. Ekkor majdnem elnevettem magam. Úristen, ezért volt ez az egész baromság, mert féltette a kocsiját, hogy majd én megkeresem, hogy hol parkol és majd jól össze-vissza károkozom? Hihetetlen és egyben komikus is volt számomra. Hiába biztosítottam felőle két tanú jelenlétében, hogy a szavamat adom, hogy nem is volt ilyen szándékom és hogy ezek után sem kerül a tevékenységeim közé autók rongálása, nem hitt nekem, pedig nyílt, őszinte tekintettel mondtam. A rendőrök felírták az adatainkat, hogy ha mégis lenne valami az autójával, akkor lehet tudni, hogy ki volt az. Na, erre egy kissé megnyugodott, de azért az látszott rajta, hogy az éjszakát az autóban fogja tölteni és óránként felkel, hogy ellenőrző körúton felmérje az autó épségét. Szerintem csak az akadályozta meg abban, hogy bevigye a nappalijába a kocsit, hogy nem fért be a liftbe. A nagy autók hátránya. Arra gyanakszom, hogy udvarias viselkedésem ellenére nem lettem számára szimpatikus (mondjuk, ezt annyira nem is bánom). Ezt a gyanúmat arra alapozom, hogy a szokásos távozáskori megnyilvánulások helyett azt javasolta a törvényhozóknak a rend őrein keresztül, hogy az olyanokat mint én, ki kéne tiltani az utakról. Javaslatát egy mosollyal jutalmaztam, hiszen ez azon kevés mondatok egyike volt a részéről, mely nyelvtanilag teljesen megfelelt és az ilyen jutalmat érdemel.
 
Az esettel kapcsolatban felmerült bennem néhány gondolat.
Eszembe jutott, hogy ha én nagy sebességgel elhajtok előtte, akkor hogyan is lehet ezt félreérteni azzal, hogy tönkretenni valót keresek épp magamnak. Ha jó az elgondolásom, akkor ha valaki egy bizonyos autót keres a sok parkoló kocsi között, akkor nem gyorsan, hanem lassan halad.
A másik, hogy ha épp furfangos terveket szövöget valaki elvetemült gonosz és épp a sötét erőket hívja segítségül terve megvalósításához, akkor nem helyzetjelzővel, jól felismerhetően fogja ezt tenni, mielőtt végső rohamra indulna.
Aztán, a szándéka alapján, az, hogy keresztbe állt előttem, számára ez olyan súlyú dolog volt, amit feltétlenül meg kell torolni, hiszen ezt feltételezte rólam, hogy majd én így teszek. Ezek szerint tudta, hogy nem teljesen szocializálódott viselkedési mintát követett.
 
És végül, miután a rendőröknek elismerte, hogy keresztbe állt előttem, tehát szabálytalankodott, majd üldözőbe vett, azaz alapos gyanút ébresztett az önbíráskodásra, a rendőröknek nem kell ilyenkor hivatalból eljárni?
 
Üdv,  A szerelő

115 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.03.30. 10:18:13

Hüjék vagytok mind, egyedül én vagyok helikopter :)
Én spec. örülök ennek a posztnak. Végre nem arról van szó, hogy a poszttoló a hülye, és mindenki másnak a jó édes anyukáját. Mellesleg ezzel az iqnegatív barommal már én is találkoztam valószinüleg. A szitu hasonló volt a reiteren. Utolért, refizett, lehúzódtam, elhúzott, befékezett, rábaszott mert volt hely melléálni. Akkor megkérdeztem (nyomdafestéket kevéssé /egyáltalán nem/ tűrő szavakkal), hogy ezt most mégis miért, majd amikor elkezdett ordítani, megleptem azzal, hogy én nem ordítottam, és már nyitottam az ajtót, hogy akkor most ráhajtogatom az autóját. Ezután úgygondolta talán mégis inkább csak a **va anyám, és elhajtott. Lehet azóta gyűlt benne a feszültség, és a poszt tolón vezette le? (én kérek elnézést a poszt tolótól:))
Ez valami cihopata állat lehet, aki keres magának valaki nála gyengébb fizikumu embert, akit megverhetne. Nem tudom. De hogy ki kellene vonni a forgalomból (nem csak az utakról...) az nem vitás.

Take-it-Easy 2011.03.30. 10:32:37

@horex: nem, de a felvételt esetleg meg lehet mutatni a rendőröknek, hogy korántsem az a szituáció ám, mint amit önkéntesrendőr barátunk éppen elmondott...
Az előző hsz-edhez pedig: én le vagyok maradva biztosan, de nem tudom, hogy mi az a panelproli... Egyébként nekem nincs is kamerám, úgyhogy lehet, hogy igazából én is az vagyok... :DD

Alikam 2011.03.30. 10:51:03

Tényleg hosszú és kacifántos ez a sztori.
Amúgy már az elején dobtam a hátasokat...

Ez a biztonsági-ember szerep persze, az ember ha barát kér rá megteszi, de tuti, hogy ha engem valamelyik barátom felhívna hajnali egykor, hogy ugyan menjek már át a csajához, vegyem fel és vigyem át hozzá, lehet, hogy elküldeném a pék f@szára.

Felnőtt ember nem tudja megoldani a saját prbolémáit? Eh

A többi részhez meg, hogy ilyen bmw-s buziknek erre van idejük, hogy feltételezésük szerint potenciális autótolvajokat követnek? Marha jó, miért nem azt kérdezte meg a rendőr, hogy honnan van BMW-d mert úgy tűnik nem sietsz aludni, hogy másnap reggel menjél dolgozni...

fezoGT 2011.03.30. 11:29:34

ez a legjobb: "Meg hogy neki egy telefonjába kerül és 3 autó úgy közrefog, hogy 8 napon túl gyógyulok. Mert hogy én nem tudom, hogy ő kicsoda..." xDxDxD tipikus, közben meg fosik hogy elkötik a bömbikéjét (mert garázsra már nem fussa) amit a fentiek alapján egyébként meg is érdemelne

Ilyenkor egyébként jól jön egy garázs, vagy vmi céges telephely ahova beállsz és ha be mer jönni utánad ott akár többen is várhatják, de hogy filmre lesz véve az tuti. Rendszámot persze megjegyezheti, de mire hazaér úgyis elfelejti...

Take-it-Easy 2011.03.30. 11:29:47

@Darren79: @PepeXVI: persze, az is a nő hibája, ha például megerőszakolják, miért gyenge fizikummal és p.nával a lába között született, nem?
Az elmebeteg zaklatót meg mentsük fel, hiszen ő nem hibás semmiben. Nem a fenéket nem. A nő általában a legkevésbé sem tehet arról, hogy van egy elmebeteg barom, aki nem érti meg, hogy vége a kapcsolatnak és követi, zaklatja a nőt. Örüljetek, hogy nem tudjátok, hogy milyen az.

Darren79 · http://www.darren.hu/blog 2011.03.30. 11:39:30

@Take-it-Easy:

Örülök, hogy a posztból sikerült egy szakítós-poszott kihozni.

Ha az illető nem tudja lerendezni a dolgot, nehogy már a másik szívjon emiatt! Mi a franc minden pasi? Ex-lekoptató?

Nem azt mondtam, hogy mentsük fel a zaklatót (gratulálok a logikádhoz), hanem azt, hogy a másik félnek a dolga lerendezni, nem pedig az új társnak.

Látom, vannak már XX kromoszómás trollok is.

fezoGT 2011.03.30. 11:55:37

@Darren79: jogos, de azért kis tétben mernék rá fogadni hogy a bömis nagyon is jól ismeri a csajt, esetleg annak a bizonyos ismerősnek van vele némi "elszámolnivalója" és pont emiatt fuvaroztatja mással a leányzót. Tökös gyerek, na!

De lehet hogy csak túl sok filmet néztem, vagy a tegnapi válogatott meccs okozta zavarból nem jöttem még ki... :)

Tigriske 2011.03.30. 11:57:50

@Darren79: de a nők szívesen rángatják bele az új húst, hőst az ilyen helyzetekbe:)

Van olyan, hogy sms-szakítás, telefonos-szakítás, szemtől-szembe szakítás és van olyan, hogy közvetett szakítás, amikor a szakítást azt valójában az újdonsült barátnak kell megtennie:D

Kalányos Márió 2011.03.30. 12:12:55

@Take-it-Easy: Olyan proletár aki panel lakásban lakik.

Mertcsak 2011.03.30. 13:10:16

Ez sokkal hosszabb,mint amilyen jó...

dukeekud 2011.03.30. 13:19:49

valaki osszefoglalhatna 5 mondatban, hogy mirol van szo, mert nem volt kedvem vegig olvasni ezt a zagyvasagot.
Kb annyit hamoztam ki a komentekbol, hogy ovodas hulyegyerekek, jatszananak az autoikkal, es ezt rettento fontos, komoly dolognak tartjak.

Kicknick 2011.03.30. 13:27:04

Még mindig túl olcsó a benzin...

a-kis-herceg 2011.03.30. 13:34:43

kamu olyan nincs is hogy Reittner Ferenc (vagy átnevezték)

Darren79 · http://www.darren.hu/blog 2011.03.30. 13:40:50

@vidifan:

Akkor erre az ősi görög közmondást tudom felhozni:

"Aki k.rvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb.sszák!"

Tower13 2011.03.30. 13:43:39

Az írónak mondom, gondolom sok Rejtőt olvastál, mert a stílusod hajaz rá:D
Máskor ne "vágj" be egy BMW elé, mert lehet már puli lesz a hónaljába szorulva. :D

Darren79 · http://www.darren.hu/blog 2011.03.30. 13:44:45

@Tigriske:

Volt nekem is ilyen, pont a feleségem előtti uccsó csajom. Mikor megkérdeztem, hogy mikor akarja lekoptatni a másik pasit, azt válaszolta: "Küzdj értem!"

Úgyhogy inkább fogtam magam, hazamentem, és ennyiben hagytam a dolgot. Nincs nekem ahhoz cérnám, hogy csaj-felszabadító keresztes hadjáratba kezdjek.

Darren79 · http://www.darren.hu/blog 2011.03.30. 13:45:20

@Mertcsak:

Szerintem meg sokkal rosszabb, mint amilyen hosszú. :-)

Becs 2011.03.30. 13:45:56

"Egy közeli ismerősöm barátnőjének a volt pasija időnként zaklatja a volt csaját, ezért néha engem kér meg a barátom, hogy hozzam el a lányt otthonról."

Na szóval, bűzlik az egész sztori, bűzlesz, mint a szar. Már bocs.

Nyilván nem véletlenül maradt ki, hogy miért zaklatják szegény-szegény lányt.

Ja és te, az önzetlen.... ugyan kérem, ugyan már

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.03.30. 13:49:47

Fikázzátok ezt a jó kis posztot!
Van benne erőszakos BMW , nem elég?

Korábban is láttuk ha egy bmw-s bekattan miket tud művelni

Isetta600-as miért nem ilyen, mégha sötétitett is az üvege?

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.03.30. 13:53:06

@Tower13:
Tényleg, azt nem értettem mi volt a sün a
bmw-s hóna alatt.
Sünöket vitt sétálni vagy rendőrt rabolt és hurcolja őket?

shinny bayaar (törölt) 2011.03.30. 14:00:58

ja, egy kicsit tényleg hosszúra sikeredett, de akkor végül is miért álltál keresztbe a teve utcában utcában a tag előtt, aki ráadásul rendőr volt?

Tigriske 2011.03.30. 14:15:48

@Darren79: jól tetted küzdjön érte a babolcsai néni...

OnlinePénzkeresés · http://www.zseni.info 2011.03.30. 14:22:02

A rendőrök már csak ilyenek! Vicces lehetett ez e helyzet nem tudom hogy én mit csináltam volna....

Mertcsak 2011.03.30. 14:24:44

@Darren79:

Ezen nem fogunk összeveszni.:D

parapali 2011.03.30. 14:29:51

Röviden leírom a lényeget:

1.mentem fuvarozni
2. elémvágott (Béjemvé sün)
3. követett
4Teve utca
5 felírták az adatokat
6 hazamentünk

...ennyi:-):-)

énisfélek 2011.03.30. 14:31:52

@dukeekud:
összefoglaló röviden és sallangmentesen:
Posztoló barátnője fél a volt pasijától, aki zaklatja.
Indult éjjel a csajért, de az szólt neki, hogy előbb menjen egy kört és nézze meg, hátha ott bujkál valahol a zaklatója.
Posztíró eközben bevágott egy BMW-s elé, aki keresztbe állt előtte és kiszállva felelősségre akarta vonni.
Posztíró tolatva menekül, ezután BMW-s hazamegy.
BMW-s az ablakon kinézve látja, hogy posztíró lépésben gurul az utcán és minden autót megnéz. Posztíró a zaklatót keresi, de BMW-s azt hiszi, hogy az ő autóját keresi, hogy jó magyar szokás szerint kárt tegyen benne.
BMW-s újra beül az autójába és elkezdi követni posztolót, hogy ő tehessen kárt az másik autójában, vagy ha észreveszi, akkor jól megfenyegethesse, hogy ezzel elvegye a másik kedvét a károkozástól.
Posztoló a rendőrségre menekül az őt üldöző BMW elől, mert az egészet félreértette.

tundrazuzmo (törölt) 2011.03.30. 14:46:14

Öszefoglalóm
PNV-s mety az úcá ba, meg fordull kerezdbe ál. Reittner Ferenz bemety rendőrségbe, kihíjja őtet. Nemis kővetlek hüjegyerek montya PNV-s. Nehoty mekkarcold a kocsimad parraszt! Rendőrség mind két vitádzó félt hazazavargya.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.03.30. 14:48:15

@horex: Kéne még:
-Zebrán megriasztott terhes kismama
-Nyugdíjas, akinek nem lett átadva hely
-Óvodáscsoport közé száguldó részeg gyorshajtó
-Éjszaka a kisdedek álmát felzavaró nagy hangú motoros
-tükröket rugdosó kerékpáros

Pilotax 2011.03.30. 14:52:02

@newtehen: Igazad van az erőszak erőszakot szül. Csakhogy az alapból erőszakos ember csak az erőszakból ért. Ez élettapasztalatom. Következésképpen csak akkor lehet leállítani ha egy tőle erőszakosabb behatóan "megmagyarázza" neki, hogy ejnye-bejnye.

Nervus 2011.03.30. 14:54:46

Még nem olvastam végig a sztorit, de egy kérdés: mi a tök az a sünike?:D

biohazard 2011.03.30. 14:55:41

És ennek az egész posztnak mi a pék f@sza köze van ahhoz, hogy ki kinek a barátnője?

Nervus 2011.03.30. 15:06:43

@biohazard: Gondolom az, hogy a csajért járt arra. De amúgy szerintem se igazán tartozik a történethez, hogy ki miért csámborog éjszaka.

titan 2011.03.30. 15:08:20

@Nervus: ez már engem is nagyon érdekel

csubicsabi 2011.03.30. 15:14:04

Ezt tuti ide akarta küldeni a poszt írója? Nem valami párkapcsolati blogra? :))

Amúgy meg a rendőr helyében jól megbüntettem volna mindkettőt és hazazavarom őket, hogy szórakozzanak éjjel azzal ami egy idős velük.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.03.30. 15:34:24

@Nervus: Az azt jelenti, hogy a kezét a testétől eltartva feszítette izmait. Más néven dinnyehordó testtartás. .-D

Mertcsak 2011.03.30. 15:35:07

@biohazard:

Az csak azért kellett,hogy a novella elején rögtön megalapozza a feszültségteljes légkört...
Télleg,végülis mi lett a csajjal?!

SÜN 2011.03.30. 15:37:01

"Egy közeli ismerősöm barátnőjének a volt pasija időnként zaklatja a volt csaját"

jajdegázmár.
hallottam már olyanról aki látott már olyat akinek a szomszédja ismeri azt az illetőt aki látta már ...

SÜN 2011.03.30. 15:40:52

amúgy szerencsétlen, túlerőltetett szófordulatokkal szarásig "tarkított" gagyiposzt.

dozen 2011.03.30. 15:45:34

Más is találkozott már a Karolina úton reggel 1/2 9 és 9 óra között a fekete Chevrolett-essel?

Múlkor nagyon haragudott rám, pár hétre rá pedig láttam, ahogy mást akar megölni, mert szabályosan közlekedik...

Mertcsak 2011.03.30. 16:07:42

Jah,és a képen a magasiskolás önbíráskodó autója látható,miután szétdurrantak a sünik a hónaljban?

Megannyi fontosch kérdés...

Kármentő 2011.03.30. 16:10:34

Hosszú, zavaros poszt. Akár buzi, akár nem.

Nervus 2011.03.30. 16:12:24

@newtehen: Ah, köszi :D Magyarul mintha két sün lenne a keze és a teste között... Mint a tojáson járás, világos :D

egyittlakó (törölt) 2011.03.30. 16:18:32

Azon kívül, hogy ez egy unalmas, túlcifrázott és szar poszt, nem értem, hogy mi is volt az önbíráskodás "magasiskolája"?
Még mindig nem értem: az ismerős azért kérte meg a posztolót, hogy fuvarozza a csajt, mert meleg, így megbízható?
Végül is, nem értem: miért nem vágta gerincre a csajt? Vagy miről is van szó?
A BMW-s csákó akarta megdugni a posztert?

egyittlakó (törölt) 2011.03.30. 16:22:39

Ja, és mi az a "sün"? Igazi sün vagy amit tojt?
Miért nem a zsebében hordta a sünt? Végül is, mi a sün szerepe a meleg fiú által meg nem kefélt csaj történetében?

.lll. 2011.03.30. 16:24:45

ezt a szófosást,rosszabb mint a Kőszívű ember fiai

Take-it-Easy 2011.03.30. 16:44:01

@Darren79: magadnak gratulálj a szakítós-posztért, idézem: "az olyan csajt, akit a volt pasija vegzál, messziről elkerülném", stb.

@sbronzo: köszi :DD

@Tigriske: egyetértek :))

Reggie 2011.03.30. 16:55:56

A post elejen le lehetett volna irni, hogy nem tortent semmi erdekes, mert akkor nem olvastam volna el feleslegesen...

MNOP 2011.03.30. 16:56:17

De azon már ki lehet vajon akadni, hogy egy ehhez fogható kaliberű történetet miért kell a végtelenségig részletezni?

mohopasi 2011.03.30. 16:58:35

Jókai stíl. Vannak azok a részletek, leírások, amik a történetet nem befolyásolják, az olvasót nem érdeklik. Itt kaptunk ezekből is szép csokorral, mert stílusosan akarta megírni a történetet a posztoló. A stílussal nincs is baj, csak a terjedelemmel :)

Darren79 · http://www.darren.hu/blog 2011.03.30. 17:26:09

@Take-it-Easy:

Igen, ez igaz. Te meg lovagoltál rajta.

Mindegy, tele van a tökön az ilyen emberekkel, akik beszólogatnak mindenféle baromságot, meg kötözködnek.

Témát lezártam.

whale 2011.03.30. 17:30:28

MI ez a modoros xar, b!?!?!?!?!

eMJe 2011.03.30. 17:33:23

Beszari anyámasszony katonája a barátod, de Te sem vagy sokkal jobb. Egyébként meg jó barát, hogy Téged küld, Téged verjenek már meg.
Néha Téged kér meg? Hajnalban? Nem dolgozol? Jaj de irigyellek. Főleg, hogy így is van pénzed csak úgy furikázni. Vagy hétvégente? Hajnal egykor vagy bulizni kellene, vagy a barátnőddel / asszonyoddal lenni. Izgalmas és tartalmas életet élhetsz. Fostalicska kamuposzt, az írás helyett mással próbálkozz a sok időd eltöltésével.

zsírvezér 2011.03.30. 17:53:28

sün szorult a hónalja alá , azaz két rendőr ? De akkor miért kellett elmenni a Teve plázáig ?

A magánéleti szálat én sem értem teljesen az egész sztorihoz semmi köze :)

Reménykedtem, hogy a BMW-s a csaj volt palija...
Furcsa a sztoriba a fegyver hiánya, mert aki a kis pöcsét nagy bmw-vel és nem múló agresszióval kompenzálja hát ott előkerül egy vipera , vagy egyéb közbiztonságra fokozottan veszélyes eszköz :)
De itt még az se volt.

Ez bizony kamu, VAGY addig a pontig így volt míg a BMW-s kiszállt, és úgy megverte a post írott. :D
Aztán megszületett ez a ballada.

Jamesboci 2011.03.30. 17:55:10

@newtehen:
Tehén, hol szerezted ez a gyönyörű barit?

zsírvezér 2011.03.30. 17:56:02

@MNOP: Tudod minél hosszabb az előjáték annál nedvesebb a bunda.

Jamesboci 2011.03.30. 17:56:23

@SÜN: ezek azok a szófordulatok, mikor az illető rájön: a hugát dugta meg....

MittuDomain 2011.03.30. 18:08:53

Ez egy mindennapos életkép akart lenni a REITTER F. utca és környékén élő cigányaink életéből..szerintem. Minden klisé adva van..

ex-dr. vuk 2011.03.30. 18:22:12

@mohopasi: szerintem szorakoztato az iras, es orulok, hogy egy kis stilisztikaval feldobta a szokasos szaraz tenyleirast.

becsoccsent 2011.03.30. 18:28:11

@whale: igazan sajnalom, hogy nem ertetted. pedig jo. fuss neki meg egyszer, hatha.. :)

Gluteus Maximus 2011.03.30. 18:31:50

A rendőrök mai felfogása szerint, nekik semmilyen ügyben nem kell eljárni, azért vannak, hogy jól érezzék magukat ebben a világban, és minél hamarabb a maximális pénzzel nyugdíjba menjenek.

mzperxx 2011.03.30. 19:09:44

eccerű, posztoló titokban k.rja barátja csaját, éppen indult hozzá, mikor csaj volt barátjának volt barátja is a csajhoz ment volna, mert minden barát a csajra hajt, de a posztoló barátja már ott volt, így posztoló lebukott, és most nyilvánosa magyarázkodik ál-mesével

egyébként egy végtelen gagyi modoros poszt, a baromarcút valószínűleg a posztolóra küldték, de a rendőrnek más mesét adott elő. mit nem lehet ezen érteni?

whale 2011.03.30. 19:23:25

@becsoccsent: Értettem, azért írtam, amit. Érted?!?!?:DDDD

Dondee 2011.03.30. 19:40:44

A rendőr azért nem tudott mit csinálni, mert ez nem "önbíráskodás" volt, max. a köznyelv hívja csak annak. Ha gondolod, zaklatásért feljelentheted a BMW-s barátodat, kérésedre a kerületi rendőrkapitányság 8 napon belül kiszolgáltatja az adatait is hozzá, de mehet nyugodtan név nélkül is, "ismeretlen tettes ellen" majd a hatóság megkeresi a már náluk lévő adatokat. Hivatalosan ennyit lehet tenni - már csak a bizonyítás lesz nehézkes, mert 1 állítás / 1 tagadás...

Suna bácsi 2011.03.30. 19:53:18

Mondd a rendszámot, megkeressük és leönbíráskodjuk a kurv@ anyjába - helyetted is.

Slowfood 2011.03.30. 20:02:02

Nagyon buta modoros poszt.
Nagyon bunkó állattal találkoztál.
Körülményes, és olvashatatlanul terjengős az írásod.

kutato525 2011.03.30. 20:05:13

Szuper,hogy nem veszitek észre:ez volt a csaj régi barátja, vagy felkért verőembere. Azért zaklatta a srácot, hogy elvegye a kedvét a lányért menéstől. A többi mese a rendőrnek.
Én felhívattam volna telefonon a lánnyal a régi "barátot": tuti, hogy a BMW-ben szólalt volna meg a telefon. Utána lányt gyorsan a rendőrhöz és máris lehet feljelenteni a BMW-st zaklatásért.

kutato525 2011.03.30. 20:07:20

Egylbként egyáltalán nem rossz a poszt, így lehet teljeskörűen érteni a storyt.

egyittlakó (törölt) 2011.03.30. 20:15:42

@kutato525: "Azért zaklatta a srácot, hogy elvegye a kedvét a lányért menéstől."

Francokat. A csaj cidázni akart a kocsiban, de a BMW-s suttyó nem engedte érvényesülni a posztert. Nyilvánvalóan azért, mert bukott rá, csak nem tudta normálisan kifejezni (ebben hasonlít a poszterre: sok szöveg semmiért)...

Leiter Jakab · http://leiterjakab.blog.hu 2011.03.30. 20:21:12

Nekem tetszett a posztoló stílusa. Olyan rejtős hatást keltett. És korrektül kezelte a helyzetet.

Slowfood 2011.03.30. 20:56:41

@Leiter Jakab: ezt hívják úgy, hogy műmájer. Avagy lennél Te a pesti éjszakában ilyen telefonálós idegbeteg agresszív barom viselkedésének nyájas, leereszkedő stílusban kommentelő leirója? Ha ez így történt volna - már az elejétől - akkor barátunk kocsija megrongálva, barátunk szintén. Úgyhogy vagy a történet turbó, vagy egy kicsit - modorosan és hihetetlenül - túldimenzionált. Amúgy tisztelem a véleményed.

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2011.03.30. 20:58:21

De miért pont három autó kell a közrefogáshoz? Milyen alakú kocsija van a főhősnek?

''autónepper.'' 2011.03.30. 21:11:30

@Rock me Amadeus: mért nekem is sok millás bmw van és most per pill társasházba lakok :D

Hotyhogy 2011.03.30. 21:25:20

Ha orángutángok meg gorillák tudnának írni, haaaj!, de sok hasonló történetről tudnánk!

"Egy orángutáng nézett rám morcosan. Hatalmas volt, és szőrös. Én is hatalmas és szőrös orángután vagyok, de azért nem annyira. Ez túltett még rajtam is.

Verte a mellét, és ordibált. Azt akarta, hogy meghunyászkodjak, és hátráljak előle, hogy megadjam neki a tiszteletet. Végül meg is adtam, mert izomfölénye volt.

Orángutáng státusz szimbólumok között van a furkósbot. Az egyik fajta, a bayerische, az egy naaagy és fekete, rettenetes furkósbot. Na neki az volt, és lóbálta! Egészen elámultam és hasra vágódtam e szimbólum előtt!"

Hát ilyen történeteket is olvashatnánk, és nem csak emberi történeteket. Nem unatkoznánk! Annyi érdekes helyzet adódhat közöttük is! :DDD

willie69 2011.03.30. 22:15:35

Elég nyugis pasi vagy. Nekem volt egy hasonló sztorim, persze más okból kifolyólag akadtam össze egy ilyen elmebeteggel. Egyébként, szerintem még a nevét is le tudnám írni, mert gondolom ki volt, de ezt itt nem tehetem. Visszakanyarodva, szájplasztikára már elküldtem egy pár ilyen gumi agyú -IQ- val rendelkező köcsögöt. Egyébként ilyenkor meg kell kérni, hogy hívja ide a sötét pokolfajzatokat, és három legyet egy csapásra. Na az az igazi. Mind ezek előtt egy kis adrenalin pumpa, mert anélkül minden a feje tetejére áll, és kapufa :)

willie69 2011.03.30. 22:22:43

Ja és a lényeg! Sok köcsög feszít a német szarokba, tele hitellel, és lakik egy lyukban, ami szintén hiteles. Ez a tipikus belül rohad , kifelé meg játsza a csilivilit. Ez is csak ebben az országban lehetséges. Érdemes megnézni kik ülnek ezekben az autókban. Meg kellene tanulniuk, hogy nem ettől valakik, hanem inkább ezzel járatják le magukat.

''autónepper.'' 2011.03.30. 22:33:37

@willie69: figyelj ez nem így van... nekem 1 deka hitelem sincs és még is is bmwvel járok és márkás cuccaim vannak ... de közbe meg társasházba lakok és? kisebb vok tőle? nem!!! de a csajok még is buknak rám;)

zembertelen 2011.03.30. 22:46:10

Mi vaaan??
Hiszen REND VAAAAN!
Nem érted? Rend van!
Még most se??
Na, várj csak! Az Anyááád....

Útelágazódás 2011.03.30. 23:01:08

Nekem is Rejtő ugrott be olvasás közben.
Feleslegesen terjengő és unalomba hajló poszt.
Végig azt vártam, mikor csattan már el egy pofon, vagy vipera. De nem, semmi happy and!
A Bömbi olyan a képen, mintha egy plázacica retiküljében kidőlt volna a lakk, erre kiakarta dobni a lehúzott ablakon, kevés sikerrel.

bbelizar 2011.03.30. 23:15:20

nekem ez gyanús. egy autószerelő nem tud ilyet írni. :)
amúgy engem bob és bobekre emlékeztetett, ezzel az álnaív stílussal. valójában jól szórakoztam.

''autónepper.'' 2011.03.30. 23:20:09

@Hotyhogy: 1xer volt bent nálam ilyen eladáson bent de az a subaru libero vagy mi a faszom volt hát 4 hónapba 1xer hivtak fel rá h érdekelné őket a kocsi:D szal ne mutogass nekem ilyet:D

Útelágazódás 2011.03.30. 23:23:40

A kommentek szórakoztatóbbak, mint maga a cikk. Különösen délután 2 óra körül voltak pihentek a fiúk. :DD

Útelágazódás 2011.03.30. 23:26:57

@''autónepper.'': De ugye nem azok a csajok buknak rád, akik helyesen tudnak írni?

''autónepper.'' 2011.03.30. 23:31:47

@Útelágazódás: nem tudom írásukra nem vagyok kíváncsi:P:D

SÜN 2011.03.31. 01:02:09

@Jamesboci: minden nap tanul ujat az ember =]

2011.03.31. 01:26:31

Hosszú, unalmas, bmw rászístá. Röviden: szar post.

A postoló tenyérbemászó. Nem is kicsit.

blah 2011.03.31. 08:46:18

azt a modoros mindenit neki

gergo1000 2011.03.31. 09:39:58

most vagy én nem értem a sztorit, vagy a kommentelők egy része, vagy a sztorit beküldő.
Szerintem a BMW-snek a csajhoz semmi köze. A szakítós szál csak azért volt, hogy megértsük, hogy miért körözött a ház körül.

Fviktor76 2011.03.31. 10:06:04

Ha a végén, hozzátennéd, hogy a csaj rájött, hogy a barátod egy puha p*cs, aki nem mer érte érte elmenni, de te derekasan helyt álltál, így azóta együtt vagytok, akkor akár a CsP blogba is beküldhetted volna a sztorit... :-)

Na, de:
-A BMW-s nem az expasi, mert akkor megmondta volna mit akar.
-Ha kikanyarodunk egy főútra, körülnézünk, ha túl közel van a másik, legalább felvillantjuk a vészvillogót.
-Az, hogy keresztbeállunk, az balesetveszélyes, a lelassítás a másik előtt inkább járható mód.

[mike] 2011.03.31. 10:36:30

Jajj nekem..... de kurvára irigylem azokat, akiknek éjjel 2-kor arra van energiájuk, hogy az utcán furikázzanak.... utána meg mindenféle baromsággal teli posztokat küldözgessenek :D Ez tényleg hosszú volt.

APImásik 2011.03.31. 11:16:18

"Mivel egy percig sem tudtam komolyan venni a szituációt, így valószínűleg a mosolyomat félreérthette és gúnyolódással vádolt. Biztosítottam felőle, hogy ezt neveltetésem kizárja. Állításomra bizalmatlansággal válaszolt. Ez sem tűnt szimpatikusnak a részéről."

Rejtő Jenő feltámadt!:)
ezt akár Don Fülig di St. James is mondhatta volna:)

Caslav 2011.04.01. 09:07:00

Fogtam volna egy japán kardot és megrohamoztam volna a gyökeret egy "HALÁÁÁÁÁÁÁL" ordítással

pengusz 2011.04.02. 20:04:50

@''autónepper.'': Itt a szomszédban is van egy csávó fullos béemvével, nem te vagy az? :Dű
Mindig mondom is asszonynak, hogy ez a kocsi egy lakás ára errefelé (minimum) :D

Szívféreg 2011.04.04. 13:04:54

@Take-it-Easy: Az ilyen az elejétől kezdve egy fasz volt. Ha a hülye picsának az kellett, meg a kaland, meg a faszom, hát megkapta. Nem tudom sajnálni érte. Ahogy valaki korábban is mondta, aligha hiszem, hogy egy szódás szemüveges könyvtáros lett volna a pasija. Inkább egy bűnöző x5-ös redős nyakú seggfej, nem? De az kellett neki, mert annyi esze volt.

Szívféreg 2011.04.04. 13:05:59

Ja igen, és a nők _mindig_ a körülmények áldozatai. Pont, mint a cigányok.

kasu 2011.04.09. 09:58:49

Vagy: az egyik autót Trabantra kell cserélni.
Vagy: a pinát kirúgni, takarodjon.

Nem lehetne személyes levelezésben tájékoztatni azt, akit ez érdekel?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
süti beállítások módosítása