Friss kommentek

  • Carscache: Are radar detectors legal in Ohio? for passenger vehicles, but not for commercial vehicles. Understanding the regulations i... (2024.02.07. 07:09) Szerintem ezt beszopták sokan
  • Carscache: Are radar detectors are legal in Ohio? for passenger vehicles, but not for commercial vehicles. Understanding the regulatio... (2024.02.07. 07:09) A Toyota C-HR okos elektronikája
  • Carscache: Mark your calendars and rev up your anticipation! The official release date for the 2024 Hot Rod Power Tour announcement is... (2024.01.02. 10:37) Statisztikailag pont jó
  • Lángoló Nyelesfing: @kolbászoszsömle: Nem a lófaszt nincs te büdös faszszopó (2023.11.08. 23:32) Ködlámpás köcsögök
  • Carscache: For optimal EV battery performance, follow these EV battery charging best practices: use a dedicated charger, avoid frequen... (2023.07.10. 11:58) Kényelmes utcaseprő
  • Carscache: Get ready to experience pure adrenaline with the 2023 Aprilia RS 660 Extrema. Priced competitively, this high-performance m... (2023.07.04. 08:37) Menthetetlen idióták mindenütt
  • Carscache: Discover the perfect balance between affordability and quality with the best budget camera for car photography. Capture dyn... (2023.06.30. 09:54) Válaszol a lapos kerekű hummeres

Olvass Totalcart!

Nincs megjeleníthető elem

Közösködj Facebookon!

Címkék

ablaktörlő (2) adás vétel (1) adó (1) alkohol (9) árvíz (6) autó (1902) autókereskedés (5) autólopás (14) autómosó (1) autópálya (180) autóvadászat (5) backdoor (2) baleset (290) bamako (1) belváros (41) béna (200) benzinkút (38) biztonság (727) biztonsági öv (22) biztosítás (37) bkv (27) blog (39) bringások (1) budapest (634) büntetés (334) busz (19) buszsáv (33) C-HR (1) cserbenhagyás (36) csúszós (22) diplomata (1) dugó (111) elektronika (1) előzés (54) eredetiségvizsgálat (2) erőszak (162) eső (13) fekvőrendőr (2) felni (1) feltörés (3) fényszóró (12) fólia (2) gázolás (8) görkorcsolya (1) gumi (39) gyalogos (115) gyömrő (1) gyorshajtás (206) halálos (1) híd (13) hirdetés (1) hitel (2) (24) hülye (853) index (22) járda (13) jég (22) jogász (29) kanyarodás (17) kátyú (7) kéregetés (4) kerékbilincs (13) kerékpár (100) ködlámpa (10) körforgalom (25) környezetszennyezés (13) környezetvédelem (10) követési távolság (22) közlekedés (1572) közösség (22) közterület felügyelet (57) kresz (720) KRESZ (1) külföld (58) lámpa (70) lehúzás (203) M5 (1) máv (4) mazsola (22) média (10) megkülönböztető jelzés (11) mentő (29) mese (3) metró (2) motor (84) mozgáskorlátozott (46) műszaki hiba (15) műszaki vizsga (3) navigáció (16) női sofőr (113) nyereményjáték (41) okmányiroda (2) oktatás (21) öreg (16) parkolás (360) polgárőr (1) póló (7) pozitív (52) radar (1) rendőr (260) rendszám (25) részeg (24) robogó (16) sorompó (3) sportautó (4) start (2) szabályzat (9) szakértő (10) szélvédőmosás (7) szerviz (19) sztereotípia (275) születésnap (1) tábla (55) találkozó (24) támogatás (8) tanuló (7) taxi (45) teherautó (56) tél (4) telefon (1) tempomat (1) tömegközlekedés (57) totalcar (3) TOYOTA (1) traffipax (36) tudatlanság (1) tükör (21) tűzoltó (8) útfelújítás (46) útlezárás (71) vasút (5) veszélyes (828) video (82) villamos (22) záróvonal (11) zebra (90) Címkefelhő

Feedek

 

Járdára is felhajtott a bicikliseket üldözve

2009.09.10. 07:53 :: SilentSound

Biztos rendszeresen szokott Riska autózz! blogot olvasni, mert az nem lehet véletlen, hogy ilyen mesteri illusztrációt, ha úgy tetszik, fantomképet készített a két habzó szájú autósról, akik épp kerékpáros barátait próbálták nagy vehemenciával kiiktatni az élők sorából, úton, kocsibeállóban, járdán, meg ahol épp utolérték őket. Azért ilyen nicknévvel egy önarcképet még elvártam volna a képre a köpcös meg a szekrény mellé, azért a piros pont így is jár!

Nyári autós (fogjuk rá, hogy autós) élményeimet szeretném nektek megosztani Keszthely békés városából. A történet előzménye nagyon egyszerű; két haverom elindul hazafelé biciklivel, én apámmal a jobb 1-ben autóval utánuk indulok mindjárt, csak még apám vált pár szót valakivel. Mire elindultunk, a srácok már befordultak a hazafelé vezető utcába. Mikor odaértem, én is így tettem, befordulás után érdekes kép fogadott.

Egy szakadt ford áll az út közepén, éppen pattan ki belőle egy szekrény méretű fószer (fedőneve: szekrény #1) és elkezd a bicikliző srácoknak ordibálni és megpróbálja őket menetközben "leszedni" a kerékpárokról, mikor mellette haladnak el. Most vagy csinálok valamit, vagy ez a jómadár megborítja őket menetközben, így -hogy felhívjam magamra a figyelmet - dudálni kezdtem és ráléptem a gázra, hogy minél hamarabb odaérjek (kb 100-200 méterre voltak előttem).

A szekrény ettől megijedhetett, mert visszahúzódott a kocsijához. Gondoltam problem solved, kikerültük őket az autóval, közben anyáztak mind - szekrényéknél anyuci, hátul két 4-5 körüli gyerek... Srácok ijedtükben közben kitekertek a járdára, nehogy még el találja ütni őket a későbbiekben a jóember. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, mivel az út szélén árok van, ezért nem mindenhol lehet fölmenni a járdára, csak a kapubeállóknál.

Ők ezt meg is tették, mentünk volna tovább, mikor azt látom, hogy előlünk a járdára egy kocsibeállón át bevágódik egy renault twingo, pont a srácok elé, majdnem elüti őket. Hub.meg mondom, abból is kipattan egy köpcös nagydarab (alias köpcös #2), az is elkezd ordítozni velük, azzal a különbséggel, hogy akkor már mi is kérdőre vontuk, hogy ugyan miért akarja elütni a srácokat a járdán. Autóval.

Természetesen a twingoban is jobbegyben anyuka, hátul két kiskölyök. Jóra nevelik a gyerekeket. Közben befutott szekrény#1 is hátulról a szakadt forddal, az is jónak látta az ordítozást, így becsatlakozott. Megunván a fröcsögést - mikor a srácok már messze el tudtak tekerni nehogy utolérjék őket -, továbbindultunk.

Persze, még nincs vége, mint egy amerikai akciófilm, köpcös, alias #2 visszatolat az útra, majd beelőz a twingoval, és kb kemény 40km/h-s sebességről besatuzik előttünk. Így utólag mókás látvány volt látni ahogy a bekötetlen gyerekek megfejelik kicsit az előttük lévő ülést, de biztos megérte apucinak ez az áldozat. Namost mi egy új toyota camryben ültünk, így mögöttük 2 méterrel bőven megálltam.

Ha nagyon filozofálni akarnék, akkor azért feltenném magamnak azt a kérdést, hogy milyen apa az, aki a gyerekeivel a hátsó ülésen - akármilyen sebességről is - besatuzik valaki előtt. De nem teszem fel, ott sem volt időm erre, mert apám, - akinek mondjukúgy csak helikopterre nincs jogsija -, nem tolerálta nagyon, hogy a féltett autója előtt ilyen jóemberek össze-vissza fékezgetnek.

Gondolta kiszáll és személyesen megbeszéli az autót vezető köpcös, alias #2-vel, hogy ezt miért is csinálta, de nem sikerült, mivel barátunk elhajtott. Szekrény, alias #1 persze mögöttünk végig anyázott és dudált a kocsijából. Apám megkért, hogy ugyan kövessem köpcöst, mert nem szeretné, ha nem tudná vele megbeszélni a történteket és emiatt nem tudna éjjel aludni.

Igazi autós üldözés alakult ki, mi mentünk köpcös után kb 30 km/h-s sebességgel, közben szekrény (#1) elhajtott másik irányba. Köpcös addig addig nem állt meg, amíg szekrény#1 újra vissza nem került mögénk pár utcával odébb.

Így már biztonságban érezte magát ahhoz, hogy mégegyszer lesatuzzon (előttünk volt kb 10 méterrel, wtf?!) és kocsijából kipattanva -de egy lépést sem téve- ordításba fogjon. Apám amúgy nem egy stresszes típus, ő is kiszállt az autóból és próbálta elmagyarázni az akkorra már odérkező szekrény #1-nek is, hogy ugyan miért nem rúgunk le biciklist a bicikliről, miért nem ütünk el biciklist a járdán és miért nem satuzunk kisgyerekekkel a hátsó ülésen.

Szekrény #1 visszavett az iramból és elcsendesedett, ezt látva köpcös #2 megindult apám felé -megint csak wtf-, majd mikor látta, hogy ettől senki nem fog megijedni, megállt előtte kb 2 méterrel és tovább folytatta az ordítozást.
Én eközben szekrény #1 macájával folytattam diskurzust az élet értelméről és komoly filozófiai gondolatokat vetettem föl neki, melyekre adott válaszából csak egyre jobban megerősödött bennem az az érzés, hogy akikkel dolgunk van, azok bizony voltak már Brazíliában.

Tudjátok, eleinte még naiv az ember, nyár, meg Balaton, biztos sokat napozott... Na mindegy, azért ajánlottam neki egy jó fogorvost aki a 2 fogából képes 20at csinálni legalább.

Közben persze a biciklis haverjaim is beérkeztek akiket ugye az "üldözés" közben lehagytunk. Mint kiderült, a történet annyi volt, hogy a két srác egymás mögött biciklizett az út szélén, az autók sorra előzték le őket, még köpcös #2 is elment mellettük, de szekrény #1nek akkora volt a töke, hogy nem fért el mellettük, ezért közvetlen közelről rájuk dudált.

Ennek következtében egyik haverom ijedtében egy "anyád"-at(ejnye, nem beszélünk csúnyán) ejtett ki a száján. Ez indította be a láncreakciót, emiatt kockáztatták köpcösék meg szekrényék hogy saját családjukat kiírtják és börtönbe kerülnek 10 évre. Mivel már mindenki kifáradt az ordítozásban, az anyázó haverom úgy döntött, megoldja az esetet, gondolta elnézést kér és mindenki takarodjon haza, mert így biztosan nem fogunk dűlőre jutni, ahhoz legalább az kéne hogy köpcösnek meg szekrénynek összesen legalább negyedakkora iqja legyen mint a kutyámnak (1 percembe került ezt a hatalmas oltást megírni).

Miután elnézést kért, köpcösék és szekrényék -szekrény tényleg nagy darab volt vazze-, még folytatták volna az üvöltözést, de látták, hogy esélytelen, mivel mi is visszaszálltunk az autóba, és a srácok is elindultak a másik irányba, vissza, hazafelé. Azért még egy jó hangos dudaszóval megajándékozott minket szekrény #1, amikor elment mellettünk, köpcösék után.

A tanulság: ne anyázz be szekrény #1nek!

FAQ:

  • miért nem hívtunk rendőrt? - költői kérdés, ugye?
  • miért nem b.tuk pofán az összeset egy vasrúddal, vagy gyújtottuk fel őket? - nem vagyunk agresszívak.
  • miért kellett a srácnak beanyáznia, akkor nem lett volna semmi. - jogos
  • miért nem tesztek feljelentést? - megint költői kérdés

Többi FAQ-ra válaszolok a kommentekben szívesen. Nekem lehet anyázni, én nem foglak elütni titeket ;)

U.i.: a történet stílusától és a képektől függetlenül a leírt eset tényleg megtörtént.

247 komment

Címkék: közlekedés autó hülye erőszak kerékpár veszélyes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Devil 2009.09.10. 14:13:22

@Deluxe The ForumTroll: Szoval ilyesmiket hallucinalsz :)

Devil 2009.09.10. 14:30:55

@pengusz: A videon nem hallatszott dudalas.
@Silent Bob: A video ossze van vagva :) nem olvastad?
A vitathato azt jelenti hogy a gyalogos szerint az auto nem adott neki elsobbseget, az autos szerint pedig de, at tudott tole kelni a zebran, volt eleg helye. Mondjuk ugy hogy esetenkent eltero a gyalogos es az autos kozlekedesi tapasztalata, es ilyen szubjektiv szabalyok mellett nehez lenne igazsagot tenni. Igazi akadalyozast viszont talan 1-et lattam ezen az "osszevagott" videon.

Danessz 2009.09.10. 14:32:35

Anyád!!!!! Ha már anyázhatok :D

tibcsi_san 2009.09.10. 14:41:24

Kell neki a hangszóró ennyi de gyenge a poszt

Silent Bob 2009.09.10. 15:17:41

@Devil: És amikor a zebra közepén vagyok, az autó meg úgy megy el mellettem, hogy be kell húznom a hasam? ;)

Devil 2009.09.10. 15:40:59

@Silent Bob: Gondolom az nem vitathato.

Touch-Kó 2009.09.10. 16:18:32

@Deluxe The ForumTroll:

Írd meg a rendszámodat, mert akkor legalább tudni fogom melyik bolond autós tükrét törjem rommá :)

Este bennt leszek a belvárosban, ilyen 20.00 körül, ha gondolod, akkor szoríccs le,ha tudsz, ha utól érsz...
Keress egy CBR Hondát ami HRC fényezésű:)Elég ritka,tankbőr is van a gépen,bár ha te azt a motort összetörnéd, lehet,hogy az Oktogonig sem jutnál el.Maximum koporsóban ;)

Ferocious 2009.09.10. 16:34:59

Az összes mocskos, tetves cigányt sínrekötni, vagy lángszóróval felperzselni a jóbüdös francba...

Ferocious 2009.09.10. 16:39:14

@Deluxe The ForumTroll: Még mindig az óvónénis kalandjaidat meséled?? Itt lenne az ideje, hogy végre már egy lóval is kikormoltasd a csoffadt kis valagadat... :)

indapass90210 2009.09.10. 17:17:23

@Touch-Kó: Összetöri alattad a motor, de meg elkapod? Mi vagy te, terminátor? Ja tényleg, motorozol--->élőszövet fémvázon...

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.10. 17:37:05

@Dövan: Háháháhá...ez az igaz égés, ugye, Tacsi?

Riska 2009.09.10. 18:22:14

@@nális Coitus: Igaz a történet.
@Pecséttörő: Köszi, legközelebb megfogadom a tanácsodat. A köpcös -bár a rajzon tényleg nem látszik- alacsonyabb volt mint a szekrény, ámbár hasa -ahogy írtad is- k.va nagy volt. Azért köpcös.
@Dogla: Nyilván nem helyiek voltak, az őslakók jó arcok.
@vivax: @liliana13: A srácok "alkalmi bringások" -mint én-, pesten nem bicajoznak, a lényeg, nem mehettek közvetlen egymás mellett, mert 4-5 autó elment mellettük szó nélkül a "mokkák" (ez tetszik) előtt.

Lesterx 2009.09.10. 18:24:37

A Budapesti belvárosban közlekedő bicikliseknek:
Mi az istennek bicikliztek a város közepén amikor az ember sietne?

Touch-Kó 2009.09.10. 19:09:36

@Deluxe The ForumTroll: Mi a rendszámod?
Azt már vágom,hogy Suzuki-d van...
Az én rendszámomat te úgysem fogod tudni leolvasni,szóval én várom a rendszámodat te fatökű autós. :)

Touch-Kó 2009.09.10. 19:10:22

@Dövan: Hát ha többen vagyunk mikor éppen fel akar lökni,akkor lehet hogy 30 motoros elől nem fog tudni elmenekülni...

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.10. 19:11:12

@Touch-Kó: Most sz*rtam be, te kispöcsű lúzer...:D Háháháháháhá

Touch-Kó 2009.09.10. 19:11:53

@Deluxe The ForumTroll:
Nem égés, csak vannak akik nem tudják végigolvasni a kommentet!!!
Szerintem ez nem nekem égés...
Mindegy, mit is várok egy autóstól :D

Touch-Kó 2009.09.10. 19:12:54

@Deluxe The ForumTroll:
Hát ha te ennyitől beszarsz...
Nah este akkor leszorítassz? :D

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.10. 19:13:24

@Touch-Kó: Remélem egyszer egy autós eltapos, és széttrancsírozza a beleidet, utána pedig kiszáll az autóból, és lehugyoz :D

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.10. 19:14:54

@Touch-Kó: @Deluxe The ForumTroll: Látom, megy a színvonalas beszélgetés, jól megértitek egymást.Gratula, csak így tovább!

Touch-Kó 2009.09.10. 19:16:41

@Deluxe The ForumTroll:
Háát,erre most már tényleg nem tudok mit írni.
Ezek után ha k*rvaanyáznék akkor fel lennétek háborodva? Szerintem jogos lenne nem?
Jah,te hány motorost szorítottál már le??:D
Ember saját magad égeted:)
Amúgy hány éves vagy?

Touch-Kó 2009.09.10. 19:17:47

@...::: Flúgos Kamionos :::...:Ejj, Szia Flúgos, hát te is itt vagy??
Köszi,de találtam neked egy BARÁTOT:D
Lehet hogy megtaláltam a TE lelki társadat Flúgos! :D

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.10. 19:18:39

@Touch-Kó: Csak nem megsértődtél, Kispöcs? Háháhá

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.10. 19:20:27

@Touch-Kó: Deluxra gondolsz? Köszike, de inkább meghagyom neked, úgyis annyira jól kijöttök egymással, nem szeretném elvenni tőled. Lehet, hogy még komolyabbra is fordulhat a dolog köztetek :)))

Touch-Kó 2009.09.10. 19:20:47

@Deluxe The ForumTroll:
Én nem :) Te engem nem ismersz, én ilyeneken nem akadok ki, majd egyszer ha felnőssz, és visszanézed akkor majd egy jó nagyot fogsz nevetni a saját kommentjeiden.

A kispöcs miatt, meg annyit,hogy 190 cm vagyok(ebből sok mindenre következtethetsz) és még nem volt rá panasz:)

Touch-Kó 2009.09.10. 19:23:02

@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Háát az kizárt.
1.,Nem vagyok kancsó
2.,Szerintem ti jobban össze is illenétek:D
Gondolj bele, ha reggel nem indul a Suzukija, akkor felpattan a kamionodba, és együtt szelitek az országutat,a naplementébe.
Milyen romantikusan hangzik nem??:)
Szóval hajrá.Szerintem nagyon szívesen leírja a tel.számát neked:)

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.10. 19:23:48

@Touch-Kó: Hát igen, van akinek a magassága nagy, van akinek más...Sajnállak, de hidd el, nem minden csak bukik arra, sokan vannak, akiknek az ész számít, igaz te ott sem vagy bajnok. Kispöcs. Háháháhhá

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.10. 19:25:37

@Touch-Kó: Tényleg, Kispöcs. Nem a te csajodat dugtam meg tegnap előtt este? :D

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.10. 19:29:09

@Deluxe The ForumTroll: Az kizárt, mert nincs csaja. Egyrészt szerintem a fiúkat szereti, másrész pedig vedd már észre, hogy rád hajt! Szerinted mi a francnak kellene a rendszámod? :)))

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.09.10. 20:14:09

Jajj, ez a történet...

Honnan van ennyi ideggyenge, túlsúlyos barom ebben az országban?

Kicsi79 2009.09.10. 21:11:46

@trixilw: Csak 2 gond van vele:

1. Francia !!! :-))) !!! (Aki a csigát megeszi, normális nem lehet.)

2. Ha nem nő vagy, nem kicsit ciki. Csajverda.

igazi hős 2009.09.10. 22:31:07

@Lesterx: Mert mi is sietünk. (Nekem BKV-nál 20, az autónál 30-40 perccel gyorsabb bringával járni melóba.)

igazi hős 2009.09.10. 22:34:41

@Kicsi79: "Aki a csigát megeszi, normális nem lehet." Ismered az arabok/zsidók véleményét a disznóhúsról? :-)

Touch-Kó 2009.09.11. 01:04:21

@Deluxe The ForumTroll:
" akiknek az ész számít, igaz te ott sem vagy bajnok. Kispöcs. Háháháhhá "

-Pff..a hozzászólásaid alapján, te valahol mögöttem lehetsz.Sokkal, de sokkal mögöttem..

" Tényleg, Kispöcs. Nem a te csajodat dugtam meg tegnap előtt este? :D"

Az akit a sarkon szedtél fel? Szerintem ha rá gondolsz, akkor az az anyád lehetett.
Amúgy vártalak,hogy leszoríts , mondtam,hogy mikor, és hol leszek, milyen motorral.Te basztál jönni, mert egy gyáva kis szájkaratés gyökér vagy.
Csak itt nagy a pofád, te szánalmas szar, vedd már észre magad.Szóval, maradj csendben és fizesd ki a fennmaradó 72 hónapnyi részletet a szar konzervdobozodra.

Touch-Kó 2009.09.11. 01:08:20

@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Flúgos( a neved sokmindent elárul) itt most pont neked kellene csendben maradnod.
Érdekes, most itt pont nagy a pofád, de mikor a tények elé állítottalak, hebegtél-habogtál.
Egy értelmes mondatot nem tudtál kinyögni, 2-3 nap után sem.
Szóval neked pont csendbe kéne maradnod.

Szerintem ti pont összeilletek:
-Mindkettőtök ordenáré nagy köcsög
-Lenne közös témátok:-Hogyan szorítsuk le a ótónkkal a motorosokat.

Touch-Kó 2009.09.11. 01:11:15

@Deluxe The ForumTroll:
Szóval kurvára leírtad magad a szememben,csak a monitor előtt tudsz arcoskodni.Mikor ott volt este a lehetőség te nem éltél vele.

Ennyi vagy, ezek után ne is válaszolj semmi kommentemre,mert hiteltelenné váltál az én szemembe.Bármit is írsz, én a fáradságot sem fogom venni,hogy válaszoljak rá.

Remélem megértetted a csökött kis agyaddal,te nyomorult kispöcsű!

Touch-Kó 2009.09.11. 01:15:13

@Deluxe The ForumTroll:
Ohh, még valami.Ha egyszer is próbálkozni fogsz, bármivel, bárkinél, én foglak elásni téged az út mellett.
És majd megözvegyült flúgos kamionos párod visz majd virágot a sírodra.

Remélem világos volt a mondani valóm,egy hiteltelen szánalom vagy.

Gratulálok apádnak, és anyádnak, hogy egy ilyen " embert" sikerült összehozniuk mint TE.

Jah, igen, mielőtt még írnád, nem vagyok ideges, csak felvettem a te stílusodat.Sőt ha gondolod, lehetek még bunkóbb is!

Touch-Kó 2009.09.11. 01:17:53

@igazi hős:
Az arabok meg a tevéket eszik meg.
Az egyetlen közlekedési eszközüket, ez kb olyan, mintha, te nekiállnál falatozni a kocsidból, vagy a motorodból:D
A zsidókról meg ne is beszéljünk:)

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.11. 07:17:04

Atttakuvvaaa...mekkora arcuk lett egyeseknek :)))) Betyarás...:)))

indapass90210 2009.09.11. 07:53:59

@...::: Flúgos Kamionos :::...: azért is járnak motorral, mert egy autóba már nem férne be az arcuk :)

Ferocious 2009.09.11. 08:58:15

@Touch-Kó: @Deluxe The ForumTroll: @...::: Flúgos Kamionos :::...: Jóóóó regggelet..... Látom, hogy ma/tegnap mindenki nagyon kőkemény...

Miért nem lehet csak úgy szépen csendben eltaposni egymást??? Mi a faszért izzadtok tesztoszteront a monitor előtt??

Nem baj én jókat röhögök magamban a faszságaitokon...

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.11. 09:04:56

@Ferocious: Végül is folyamatosan írkálnak, lehet hogy vezetni is virtuálisan szoktak...:)

Ferocious 2009.09.11. 09:18:03

@Rosa Rugosa: Vagy kurvára ráérnek munkaidőben baromságokat írkálni. Szeretnék én is ilyen munkahelyet...

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.09.11. 09:51:13

Jajj, már megint a "Bicikliii - jóóóóó ótóóóó - rooosz".
A biciklisekrő a véleményem:
Aki szerint biciklivel gyorsabb dolgozni menni, az valszeg csak legurul a II. kerületben 2 utcával lejjebb apuci munkahelyére, ahol kap egy zsírosan fizető semmittevő állást, de hogy nem 10-12 óra meló után teker több 10 km-t bevásárlással, gyerekkel esőben, az biztos.
Most jön majd a "én naponta 30-40 km-t tekerek" válasz. Mondjuk érdekes, én nem nagyon szoktam pest határán kívül a bevezető utakon biciklist látni, tudnám akkor ezek merre járnak...
Minden esetre úgy látom van egy hangos "biciklis" kisebbség, aki viszont érdekes sosem a a biciklin ül, hanem a gép előtt..

Touch-Kó 2009.09.11. 11:52:27

@...::: Flúgos Kamionos :::...:

"Tényleg, Kispöcs. Nem a te csajodat dugtam meg tegnap előtt este?"
": Majd megkereslek, te kispöcsű "
": Most sz*rtam be, te kispöcsű lúzer"
"Remélem egyszer egy autós eltapos, és széttrancsírozza a beleidet, utána pedig kiszáll az autóból, és lehugyoz"

Ezeket Troll írta.Én csak reagáltam az ő és a te stílusodban..Látom te féltékeny vagy, de mondtam,hogy én a nőket szeretem, így semmi okod a féltékenységre.

Touch-Kó 2009.09.11. 11:55:11

@Ferocious:

"Miért nem lehet csak úgy szépen csendben eltaposni egymást??? Mi a faszért izzadtok tesztoszteront a monitor előtt??"

-Én tegnap elmondtam,hol leszek, és mikor, milyen géppel,nem izzadtam:)
Ő mindenfélét írd, fenyegetett,aztán,ahogy lenni szokott,nem mert eljönni.
Ennyi, ezek után szerintem nem pont én vagyok az, akinek a pofája.

Touch-Kó 2009.09.11. 12:00:27

@Dövan: Ügyes vagy,látom!
Ha nekem akkora arcom van,hogy nem férek be autóba,persze motorral tudok menni, ami egy kicsit ellentmondásos, de sebaj:), de akkor már értem,hogy Flúgos miért jár kamionnal!

Te nem véletlenül komp, vagy vonatvezető vagy, esetleg busz sofőr?

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.11. 12:21:12

Fiúk, nem kéne valami munka után néznetek...?:)

Ferocious 2009.09.11. 13:47:00

@Rosa Rugosa: Pont erre gondoltam én is...

Touch-Kó 2009.09.11. 16:48:47

@Rosa Rugosa: Én dolgozom, de amint látom, te is nagyon ráérsz 12.21-kor..

Feroious,rólad nem is beszélve:)

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.11. 17:01:55

@Touch-Kó: 12.21-kor nekem ebédidő, egyébként én vagyok az a szerencsés, aki otthon dolgozik, ha esetleg érdekel. Még mielőtt valami kis élcet dobnál felém, teljesen normális munkát végzek.:)

mr_x 2009.09.11. 19:05:22

@danesszka: az anyazok figyelmebe ajanlanam:
magazine.web.de/de/themen/auto/verkehr-service/8888722-So-viel-kostet-der-Stinkefinger.html
E szerint a cikk szerint a nemeteknel a matatoujj bemutatasa 40 napi netto munkaber buntetest er, anyazasert 15-30 napi bert lehet kipengetni.
Mondjuk magyarhonban nem a fizetes alapjan kene (minimalberes vallalkozo az X5-ben :-o ) hanem az auto ertkenek %-t behajtani. Olyan viszonylag ritka hogy milliardos szakadt ladaval furikazik :-)

Touch-Kó 2009.09.11. 20:38:42

@Rosa Rugosa:
Én egész nap ráérek,olyan munkám van.Ennyi.Szerintem ne menjünk bele, hogy ki mit dolgozik.
Csak erre a mondatodra válaszoltam:

"Fiúk, nem kéne valami munka után néznetek...?:)"

Touch-Kó 2009.09.11. 20:41:07

@mr_x:
Az a baj,hogy ez a szabály magyarországon(direkt kisbetű) nem lenne életképes,hiszen még a zebra kérdést sem tudják megoldani a sok gyökér miatt...

cso zsi 2009.09.11. 21:56:07

@Touch-Kó: Ezek szerint láttalak ma: img4.indafoto.hu/10/9/19729_1fa94bd27600d8fc326e8c9cc285847e/5392559_16fd905130ff07805c5cbcc65d145371_m.jpg

A szerencsétlen 160-nal ráesett az előtte haladóra, majd egy Hatvan-környéki balesetnél belassít 80-ra, mert "ott egy rendőrautó", aztán 140 körül evickél az autók között, majd visszalassít, és lábat lógat.
Szó szerint, a csizmái alól csak a görkori hiányzott a talajig.

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.11. 22:03:04

@cso zsi: Á, nem, Tacskó mindig betart minden szabályt. Hisz' ő motoros :)

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.11. 22:48:40

@Touch-Kó: A munka kapcsán nem feltétlenül a megélhetésért végzett tevékenységre gondoltam, hanem arra, hogy a munka elfoglaltságot ad az embernek és leköti az energiáit.:)
Mert számomra érthetetlen, hogy felnőtt(?) emberek ilyen butaságokat irkálnak egymásnak naphosszat, olyan indulatokkal, mint ha két hozzászólás között semmi mást nem csinálnának, csak arra várnának, mikor ír az ellenfél... tele indulattal és valahogy olyan bugyutának tűnik az egész.

Touch-Kó 2009.09.12. 17:23:04

@cso zsi: Szia!

Csalódást kell,hogy okozzak, mert az nem én voltam.Sőt a rendszáma is gyanusnak tűnik,lehet,hogy nem is magyar.A felső sorban mintha 9 lenne a W előtt.(Én annak nézném).

"A szerencsétlen 160-nal ráesett az előtte haladóra, majd egy Hatvan-környéki balesetnél belassít 80-ra, mert "ott egy rendőrautó", aztán 140 körül evickél az autók között, majd visszalassít, és lábat lógat.
Szó szerint, a csizmái alól csak a görkori hiányzott a talajig."

-Hú eléggé tudod,hogy 160-nal, majd 80 al, aztán meg 140 körül mehetett.Ugye a szabály azt mondja,hogy 130 autópályán,hiszen ott lehet a leggyorsabban menni.
De ha elmegy 160-nal, majd lassít 80-ra majd ismét 140-re gyorsít és még mindig látod, és tudod a sebességét, akkor azt jelenti,hogy te sem 130-at mehettél.
Vagyis ezt diktálja a logika:)
(Tudom a logikával és azésszeűséggel itt kitörölhetem)
A lábamat meg én is szoktam lógatni, lóbálni, néha jólesik megmozgatni a lábaimat.

Én is készültem 2 képpel.Eddig azt hiszem nem mutattam, ha mégis, akkor sorry:

Az első egy Merci,ami az Önkormányzat előtt állt,régebbi kép.Újpesten csináltam.Ezek szerint a Mercedes magyarországi képviselet, minde 20.000.000-ft értékű autóhoz autómatikusan ajándék roki kártyákat ad.

indafoto.hu/touchko/image/5305605-886865df

A második a példamutatásról szól,illetve arról,hogy van egy szabály a KRESZ-ben ami a zebra környéki parkolást írja körbe. Ha megfigyeled, akkor jószívvel is azt állíthatom,hogy a képen látható ÖSSZES autó megszegte ezt, ráadásul a RENDŐRÖKNEK példát kellett volna mutatniuk.Azt hiszem, ez nem sikerült teljesen.

Touch-Kó 2009.09.12. 17:29:49

@Rosa Rugosa:
Nézd,nekem azt tanították,ha valaki kurvaanyázik, meg fenyeget, akkor ne üljek ott bambán,és tűrjem ezeket a dolgokat.
Olvasd vissza a gyíkarcú HSZ-ét,és látni fogod, hogy miért írtam ilyen stílusban.
Te szerinted teljesen normális dolog, az,hogy azzal fenyeget, valaki,hogy letol az útról,ha meglát, aztán mikor megírom,hogy hol, mikor, és milyen motorral leszek, akkor meg már eltűnik?
Hozzáteszem, azóta sem írt, hál'Istennek.
Úgy tudom,hogy más halálát kívánni sem túl szép dolog(leszámítva a rengeteg bűnöző lusta cigányt).

Az a baj sok emberrel,hogy azt hiszik,hogy bármit megtehetnek.Aztán,ha valaki az Ő stílusukban visszaír, akkor fel vannak háborodva.

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.12. 17:52:25

@Touch-Kó: Na mivan, Tacsi? Magyarázkodsz? Kispöcsű :D Háháháhá

cso zsi 2009.09.12. 19:42:29

@Touch-Kó: Abszolút magyar rendszám, más nem hordja a kerék mögött. Máshol nagyon komolyan veszik a "hatósági jelzés" megváltoztatását, vagy olvashatatlanságát.
Mi a "táltos" WagonR-rel néha elértük az óra szerint 130-at. Nem siettünk, gyerek is volt a kocsiban.

A minap vezetés folytán nem állt módomban képet készíteni az Óceánárok utca sarkán összeverődött csapat motorjairól.
Kettőnek ugyanígy a kerékívbe volt behajtogatva a rendszám, egynek "véletlenül sáros lett" két csíkban, vízszintesen, a betűknél, és a számoknál. A negyediken nem volt egyáltalán. 25-35 közötti urak voltak.

Itt egy rakodó autós (tényleg kipakol).
img8.indafoto.hu/10/9/19729_1fa94bd27600d8fc326e8c9cc285847e/5298543_c49602548716a62378c893c31e899eb9_m.jpg

Ugyanott egy...
img10.indafoto.hu/10/9/19729_1fa94bd27600d8fc326e8c9cc285847e/5400305_cd83d546d5f1ae39001ac65dc70df05a_m.jpg
Hát biztos rakodik ő is.
A rendszáma két darab műanyagkötözővel "rögzítve". Nem a menetszél, de a szellő lengette, mint a szélhárfát.
A felső sor középső betűjénél a táblán akkor a folytonossági hiány, hogy nehezen megállapítható, milyen karakter is szerepel ott.

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.12. 21:04:16

@Touch-Kó: Vajon miért van olyan érzésem, hogy te is úgy érzed, bármit megtehetsz?
A szerencsétlen cigányok meg látom megint képbe kerültek... gondolom ha a babtermesztés titkait kutatnánk akkor is előjönne a téma.
Nem kéne ilyen ingerültnek lenned. Nem látod, milyen jót mulatnak azon, hogy felhúzod magad?

Mouth Hero 2009.09.12. 22:28:47

@zombizan: "Itt a beszámoló alapján magyar-magyar culture clash esete állt fenn."

Tán el sem olvastad a posztot?

Perillustris 2009.09.12. 22:34:21

@hajdul: Nemá'! Csak ennyi kérdésed van?

Perillustris 2009.09.12. 22:54:55

@kovi1970: Na én elmondom, szerintem hogyan történhetett. A dudáló autós a megengedettnél gyorsabban hajtott az úton. Mint ahogy egy autós szokott.

Touch-Kó 2009.09.13. 11:39:35

@Rosa Rugosa:

" ajon miért van olyan érzésem, hogy te is úgy érzed, bármit megtehetsz? "

-Ezt rosszul érzed...

"A szerencsétlen cigányok meg látom megint képbe kerültek..."

-Jah szerencsétlenek, én is úgy sajnálom őket..
Ráadásul hasonlatként írtam.

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.13. 11:50:16

@Touch-Kó: Nem nagyon figyelhettél a nyelvtan órán, mert amit írtál, az nem hasonlat.:)

Touch-Kó 2009.09.13. 11:51:54

@cso zsi:
Látod, a két képpel megint csak az én állításomat erősíted.Ezt mondom, én elég rég óta,hogy nemcsak a motorosok szabálytalankodnak,hanem bizony autósok is.
(Csak nem az Árpád híd aluljáró?)

Tegnap este, ill. ma hajnalban (2:00 körül) jöttem a Szépvölgyi úton, fáradt voltam,emiatt nem mentem gyorsan, na meg hallottam,hogy szoktak fényképészek állni arrafelé.
Miért volt az,hogy megint én voltam a leglessabb? kb 4 autó volt akkor az utcán, és mind a négy előzött.Ez 100%-uk.Érted? Azon az útszakaszon, az autósok 100%-a gyorshajtott..
Egy H2-es úgy húzott el mellettem, a maga 3 tonnájával a záróvonalon,hogy csak lestem.
Aztán kiváncsiságból felgyorsultam 70-re (50-es táblánál) és még mindig távolodott tőlem.(többet ment mint 70km/h).
Szerintem ennyit a motorosok gyorshajtásáról..

A rendszám nélküli, illetve hajtogatós dolgokkal meg egyet értek.Erre megint csak csóválni fogod a fejed,de kérdezem,ha egy olyan autód lenne a WagonR+ árával egy kategóriában ami 0-100-ra 3 mp alatt, illetve 0-200-ra 9-10 mp alatt gyorsul, és a vége 300+ km/h lenne, te mindenhol 50-el mennél?
Szerinted, ha a Ferrari 2-3 millió forint lenne, hányan vennénet olyan autót aminek olyan teljesítménye van?És hányan mennének velük gyorsan?Innen meg egyenesen jön a rendszám buherálása..

Touch-Kó 2009.09.13. 11:58:51

@Rosa Rugosa:
Azért írtam hasonlatot, mert egy másik kommentemmel kevertem össze, azt hittem arra reagáltál. Tökmindegy minek hívjuk,de azt akkor sem tartom normálisnak, hogy vannak olyan "emberek" akik 19 évesen 3 gyerek anyja,apja, dolgozni nem akarnak, lopnak, rabolnak, csalnak, késelnek. És igen, NEM VAGYOK RASSZISTA, mert vannak kínai,zsidó,és színesbőrű ismerőseim is.
Haveromat 2 éve késelték meg a cigányok a Városligetben, egy másik nagymamáját(86 éves néniről van szó) megerőszakolják.Mindkét esetben cigányok voltak az elkövetők!A cigányvajda is megmondta: Van cigánybűnözés..ENNYI!
Az erőszakos bűncselekmények nagy részét ezek követik el.
Úgyhogy szerintem ebbe NE enjünk bele,mert nem akarom szarrá OFF-olni a post-ot!

Touch-Kó 2009.09.13. 12:00:31

@Deluxe The ForumTroll:

Most erre mit írjak? Ennyire futja? Nincsenek ellenérvek? Akkor tök jó, hogy megint igazam van. :)

Touch-Kó 2009.09.13. 12:01:22

@Deluxe The ForumTroll: Ráadásul vártalak, úgy eltűntél,látom csak a pofád a nagy...
Merre jártál?

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2009.09.13. 15:07:33

"A szerencsétlen cigányok meg látom megint képbe kerültek... gondolom ha a babtermesztés titkait kutatnánk akkor is előjönne a téma."
Magamat idézem, ami arról szólt, hogy jönnek ehhez a témához a cigányok.
Azt mondod ne menjünk bele -én is azt mondtam- de te hoztad fel őket és mielőtt bárki beszélne róluk szépen kifejted a nézeteidet. Hát ez már vicces.
Írj valamit, nehogy enyém legyen az utolsó szó, mert látom az a típus vagy, aki ezt nem engedheti meg magának.
Köszönöm, befejeztem a hozzászólást a bicikli vs autó témában.:)

Touch-Kó 2009.09.13. 15:37:23

@Rosa Rugosa:
Ahogyan írtad 'szerencsétlen' lesajnálóan írtad, és mielőtt még rasszistának titulálnál.
Szerintem nagyon sokan tudják,hogy működik ez.
Gondoltam mielőtt bevédenéd azokat a szarokat,leírom a véleményem.

Szerintem is fejezd be a hozzászólásokat,mert ha csak az én hsz-eimet tudod kiforgatni,valóban nincs semmi értelme,hogy írogass..

cso zsi 2009.09.13. 17:13:20

@Touch-Kó: "Szerinted, ha a Ferrari 2-3 millió forint lenne, hányan vennénet olyan autót aminek olyan teljesítménye van?És hányan mennének velük gyorsan?Innen meg egyenesen jön a rendszám buherálása.."

Akkor ez ugye a motorosokat, akiknek gyakorlatilag versenygép van a seggük alatt párszázezer forintért az utcán, feljogosít mindenre? Általánosan vett gyorshajtásra, reflektorral járásra, és arctalanságra?

Mert olcsóbban jutni hozzá, mint egy normális kocsihoz?
Nem, nem a WagonR, az elég sokmindennek az alja, autóról beszélünk. (nem az enyém, szükségmegoldás, amikor nincs más, de A-ból B-be elvisz.)

Amíg 15-20 Ferrari van, addig nem érdemes játszani a rendszámmal, a színe alapján tudják, hogy kié.
Gondolom, akkor főként a ződsuzukisok azok, akik az ezres verdájukon olvashatatlanná teszik a rendszámot elöl-hátul, így találja ki a hatóság, hogy kit is keres.
De valahogy az autósok között is inkább a pimpelt, tuningolt verdákon tűnnek fel az okosban megoldott apró rendszámok, amik pont úgy "koszolódnak", mint a motorokon.
"Rátapadt egy falevél"
Két éve, technokollal.

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.13. 18:10:35

@Touch-Kó: Háháháhá :D

Mivan, Kispöcsű, már rasszista is vagy? Én meg a te fajtádat utálom. :D

És ne mondd, hogy nem vagy kispöcsű, mert szombat este én másképp tapasztaltam a parkban :D
Szóval ne tagadd, hogy ott voltam, mert igenis találkoztunk, méghozzá nem is akárhogy :D Remélem neked is jó volt :D A méreted miatt pedig ne aggódj, lehet, hogy még fog nőni :D Háháháhá

De attól még el kellene taposni a fajtádat. Örülj, hogy nem a Szuzukimmal voltam, mert akkor biztos véged lenne :D Wehehehehe

Touch-Kó 2009.09.13. 22:18:26

@cso zsi:
" Akkor ez ugye a motorosokat, akiknek gyakorlatilag versenygép van a seggük alatt párszázezer forintért az utcán, feljogosít mindenre? Általánosan vett gyorshajtásra, reflektorral járásra, és arctalanságra?"

Látom emgint nem sikerült megérteni.Sebaj, én arra próbáltam rávilágítani, hogy ha az emberek alatt olyan teljesítményű autó lenne, (ami közel áll a motorhoz, de mégsem annyira erős), akkor szerinted hány autós csinálná azt amit a motorosok egy része?

"De valahogy az autósok között is inkább a pimpelt, tuningolt verdákon tűnnek fel az okosban megoldott apró rendszámok, amik pont úgy "koszolódnak", mint a motorokon.
"Rátapadt egy falevél"
Két éve, technokollal. "

Az a fura,hogy nem csak ott.Anno tavaly, pont erről volt szó a Híradóban, mikor bevezették a nagy bírságokat a gyorshajtás miatt.
Egy csomó autónak leszedték a rendszámát elől.Te erre már nem is emlékszel?

Touch-Kó 2009.09.13. 22:24:05

@Deluxe The ForumTroll:
"Mivan, Kispöcsű, már rasszista is vagy? Én meg a te fajtádat utálom."

Én meg azt a fajtát akinek csak a monitor előtt nagy a pofája.Ez vagy TE.

"És ne mondd, hogy nem vagy kispöcsű, mert szombat este én másképp tapasztaltam a parkban :D"

-Az hogy te kinek a fas*át szopkodod szombat este,az engem nem érdekel...

"De attól még el kellene taposni a fajtádat."
-Anyádat kellett volna eltaposni, mielőtt megszült téged.

jónévez 2009.09.13. 22:44:11

@Touch-Kó: "Egy csomó autónak leszedték a rendszámát elől"
És mit láttam minap: a rendszám jobbról becsavarva, úgy, hogy a betűk nem látszottak. Biztos véletlen volt... Be szokott csavarodni magától, ugye?
Kb. télleg ugyanaz a szitu, mint amikor a motoron vízszintes a (piszkosított) rendszám.

Touch-Kó 2009.09.14. 13:14:28

@jónévez: ilyet meg nem lattam es nem is igazan vagom ezt.
De teny,hogy autosok is szoktak rendszamot buherni.

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.14. 13:21:50

@Touch-Kó: Hehe...vicces, hogy bárki bármit felhoz a motorosok ellen, te máris egyből azzal vágsz vissza, hogy: "de az autósok..." :)))

Nem baj, vicces emberek nélkül szomorú lenne az élet...tudom, "de én is..." :)))

Touch-Kó 2009.09.14. 14:14:53

@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Hát sebaj, de itt,most pont egy autós ugatott be a motorosoknak,és most semmilyen motoros nem ordibált a bringásokkal.
Tök fura nem?És megint az autós Troll nevű madár kezdte el a feszkót szítani...
Sebaj.

A másik post ahová írtam(motoros post) ott meg miután szarrá anyázzák a motorosokat, olyanok akiknek fogalmuk sincs a motorokról, illetve semmi tapasztalatuk sincs arról amit dumálnak, naná,hogy nemtetszésemet nyilvánítom ki.
Ráadásul volt nem is egy olyan aki azt írta, autós létére,hogy:
"-bezzeg csak a motorosok mennem gyorsan, mi autósok sosem"

Ennyit erről.Azt hittem valami ésszerű HSZ-t fogsz a fejemhez vágni,de látom hozod a formádat.

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.14. 16:44:12

@Touch-Kó: Remélem majd egyszer valaki megemlíti, hogy egy motoros a városban egykerekezett. Arra mit fogsz válaszolni? Azt, hogy "de az autósok is szoktak"? :)))

Vicces egy gyerek vagy te, Tacskó :)))

Touch-Kó 2009.09.14. 18:43:50

@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Én vagyok vicces?
Megint egy autós POST-nál pont TE ÍROD azt,hogy bezzeg, mi lesz majd ha motoros városban egykerekezik..

Szóval,akkor most kire is vonatkozik ez?:
"...bárki bármit felhoz a motorosok ellen, te máris egyből azzal vágsz vissza, hogy: "de az autósok.."

Szerintem olvasd el mégegyszer ezt a POST-ot, és látni fogod, hogy itt is AUTÓS volt bunkó, és nem motoros egykerekezett:)Nah, most ki is ír mit??
Rólad ennyit.

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.14. 18:47:03

@Touch-Kó: :)))

Erre most mit írjak? Te egyszerűen hülye vagy. BOcs, de erre nincs más kifejezés. Tudom, erre majd megint visszavágsz, hogy "de te még hülyébb vagy", de nem érdekel.

Azért írtam a motorosokról, mert mint tudjuk te motoros vagy, és szerinted a motorosok szentek.

Ha ennyire nehéz a felfogásod, akkor tényleg sajnállak. Azaz, hogy dehogy sajnállak, egyszerűen szánalmas vagy. Tudom, most jön az, hogy "de te is".

:)))))))

Touch-Kó 2009.09.14. 20:53:34

@...::: Flúgos Kamionos :::...:
"Erre most mit írjak? Te egyszerűen hülye vagy. BOcs, de erre nincs más kifejezés. Tudom, erre majd megint visszavágsz, hogy "de te még hülyébb vagy", de nem érdekel."

Hát már ne is haragudj,ha 2 kommentben saját magad hazudtolod meg, akkor melyikünk a hülye?
Ha kérdezek tőled valamit, és 1 héttel később sem érkezik rá válasz(mert a tényekkel nem tudsz vitatkozni), akkor miért én vagyok a hülye?
Elfogytak az érveid, és most jön a személyeskedés..Ezek után én vagyok a hülye?

"de te még hülyébb vagy"
-Megint te személyeskedsz, nem én.Elfogytak az érvek és kezd kellemetlen lenni mi??Mint ahogyan valamelyik postnál is tetted..
Hát, biztos szar érzés lehet..

"Azért írtam a motorosokról, mert mint tudjuk te motoros vagy, és szerinted a motorosok szentek."
-Ilyet én sem írtam.Mutasd meg,hogy hol írtam ezt,hogy "szentek"!!!!
Megint olyan dolgokat írkálsz amit nem is írtam/mondtam.Bár szerinted, ezek után is én vagyok a hülye:D

"Ha ennyire nehéz a felfogásod,.."
-Nekem nehéz?Olyan dolgokat írkálsz amit én sosem mondtam neked.Mellesleg nem én voltam az, aki nem tud, tudott a kérdéseimre válaszolni,

"Azaz, hogy dehogy sajnállak, egyszerűen szánalmas vagy."

-Én lennék a szánalmas? Most tudtommal, ez egy 'autós ugatott be a bringásoknak' post.
Te idejössz,és írkálsz a hülye haveroddal mindent a motorosokról.Az nem esett még le,hogy itt most semmi köze a motorosoknak ahhoz, amit a postoló elmondott a történetében?(jah persze, én vagyok a hülye..)

"Tudom, most jön az, hogy "de te is"."

-Nem jön az,mert ezt már TE a kommented alapján,amit nekem címeztél kimondod saját magadról :D

Ezek után biztos kellemetlen lehet, és megint jönni fog a "te hülye vagy, meg társai"....

Gratulálok a kommentedhez...

Nem vetted még észre hogy olyan dolgokról írogatsz(pl a motorozásró, motorosokról, amirő fingod sincs? Pedig annyiszor mondtam már neked,hogy először tapasztalj, éld át,olvass utána, vagy kérdezz olyat akinek van tapasztalata, majd gondold végig, és csak utána alkoss valamiről véleményt!
Ezek után, hogy bizonyos dolgokról fingod sincs, csak írkálsz a nagyvilágba, megint csak én vagyok a hülye?

Továbbá leírom megint. Itt a POST-ot végigolvasva, sehol sem láttam a 'motoros ugatott be' kifejezéseket.Ne térj el a tárgytól,és ne beszélj mellé, ne térj el a tárgytól.
Ez egy másik Post, itt nem esik szó a motorosokról.De persze megint én vagyok a hülye...

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.14. 21:06:25

@Touch-Kó: No comment... Nem baj, legalább jobb kedvem lett tőled :)

Össze tudtál hozni egy eeennyire hosszú kommentet? Sajnálom, hogy az egész estéd/délutánod eltelt vele :))))

Ja: A hülye kérdéseidre azért nem válaszoltam, mert egyszerűen annyira hülye kérdések, hogy azokra lehetetlen válaszolni. De nem gond, nyugodtan hidd magadról, hogy milyen eszes csávó vagy, mert olyan kérdéseket tettél fel, amelyekre nem tudok válaszolni.

Amúgy a párod, Deluxe hogy van? Már régen járt erre, csak nem ennyire elvagytok egymással, hogy már nincs ideje kommentelgetni? :)))

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.14. 21:13:10

@Touch-Kó: Na, mivel látom számodra nehezen megy a gondolkodás, halkan megsúgom: @jónévez: írta neked, hogy látott egy motort "láthatatlan" rendszámmal, erre te írtad, hogy "de az autósok is járnak rendszám nélkül". Én erre írtam, hogy vicces, hogy egyből visszavágsz, hogy "de az autósok is". Te meg most ezen lovagolsz, hogy nem ehhez a poszthoz tartozik. Ja, és cso zsi-val is volt hasonló beszélgetésed. Igen, ebben a posztban. Teccik érteni, uram?

Touch-Kó 2009.09.15. 13:05:48

@...::: Flúgos Kamionos :::...:

" Össze tudtál hozni egy eeennyire hosszú kommentet? Sajnálom, hogy az egész estéd/délutánod eltelt vele :))))"

-Nem, egyszerűen csak dolgom volt, és a komment megírása után lekapcsoltam a gépet.
De persze most megint azt fogod írni,hogy miért csak most válaszoltam,biztos egész éjjel a mondandómat fogalmaztam...

" Ja: A hülye kérdéseidre azért nem válaszoltam, mert egyszerűen annyira hülye kérdések, hogy azokra lehetetlen válaszolni. De nem gond, nyugodtan hidd magadról, hogy milyen eszes csávó vagy, mert olyan kérdéseket tettél fel, amelyekre nem tudok válaszolni."

-Erre meg én nem tudok mit írni,akkora baromságot írtál.
Tudod azokat az eseteket egy EURÓPAI(és nem Magyar) szervezet elemezte, így hitelesebb,mint sok egyéb más hasonló dolog.
Persze,ezt hívhatod hülyeségnek,de a TÉNYEK attól még TÉNYEK maradnak..
Az,hogy eszes vagyok, nem hiszem magamról, szerintem tök átlagos vagyok ilyen téren,inkább te vagy átlag alatti.Olvasd vissza a HSZ-eidet, és elég sokban személyeskedsz,mivel elfogytak az érveid.Kicsit gondolkozz el ezen..

Tudod, nem biztos,hogy mindig a másik a hülye( igen, te írtad ezt,hogy hülye vagyok)
Sajnos minden mondatomat ilyen szájbarágósan kell írnom,mert sanszos,hogy félreolvasod, félreérted,stb.

Dehát, te csak egy Flúgos Kamionsofőr vagy..

Touch-Kó 2009.09.15. 13:21:50

@...::: Flúgos Kamionos :::...:
"Na, mivel látom számodra nehezen megy a gondolkodás, halkan megsúgom: @jónévez: írta neked, hogy látott egy motort "láthatatlan" rendszámmal, erre te írtad, hogy "de az autósok is járnak rendszám nélkül"."

-Akkor javaslom olvasd el mégegyszer:)
Az egész motoros dolgot Cso-Zsi kezdte(képekkel),hogy látott egy motorost, a rendszáma nem volt olvasható.Nem-e én voltam az.Ez a Deluxe nevű sügérrel történő beszélgetés után volt.Ö fenyegetett mindennel.
Már csak azt kellene tudni,hogy ezek mégis hogyan függenek egy olyan témához, ahol az autós, "kurvaanyázott" a bringásoknak.

"Én erre írtam, hogy vicces, hogy egyből visszavágsz, hogy "de az autósok is"

-Ok, nézd már meg,hogy kik tértek el a tárgytól!
Leírtam a véleményem, az esetről, és Delux nekem esett,hogy "így elütlek, meg remélem kinyírnak,ezek után jött Cso-Zsi, hogy látott motorost rendszám nélkül."
Miután ílyen szépen elkalandoztunk a tárgytól(tudod a bringás esettől) azzal,hogy a motorosok így meg úgy, ezek után szerintem jogosan megengedhetem magamnak,hogy megírjam az én észrevételeimet.
Vagy te talán másképp látod?(nem szó szerint értendő)

"Te meg most ezen lovagolsz, hogy nem ehhez a poszthoz tartozik."

-Min is lovagolok?
Azon,hogy mekegsz össze-vissza, és utána jön a tacskózás, a hülyézés, és egyéb személyeskedés? Vagy arra gondolsz,hogy zavar, amikor olvasom a Post-ot, hozzászólok(nem azt írom,hogy "de az autósok meg ezt.."), és erre jön 1-2 olyan,hogy mit látott a motorok, vagy mit nem látott.

Gondlokozz mielőtt leírsz valamit, már annyiszor mondtam:)Ellenben veled én a kommenteiden nem nevetek, hanem mély szánalmat érzek irándat, és borzasztóan lenézlek.

Szerintem ennyit rólad.És szerintem ne fáradj a válasszal...
Én a vitát lezártnak tekintem, bármit is írsz azon már nem tudsz változtatni,hogy egy mérhetetlenül buta ember vagy,és mikor már elfogytak az érveid,jössz a sértegetésekkel.
Ezt az átlag ember(velem együtt) ált.iskloa 5 osztályában kinőtte.

További jó fórumozást!

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.15. 21:50:05

@Touch-Kó: Erre tényleg nem tudok mit írni...No comment.

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.16. 09:34:11

@Touch-Kó: Whehehehe... Mivan, Kispöcs, fáj ha valakinek igaza van, mi? Én ott voltam, te nem mertél kiállni ellenem a bicikliddel, mert féltél a Szuzukimtól :D

Remélem egyszer jön egy Kamaz, és eltapos :D Utána meg a darabjaidon átmegy a gyorsvonat. Háháháhá...

De azért jó volt veled szombat este a parkban :D

Touch-Kó 2009.09.16. 12:41:56

@Deluxe The ForumTroll:

' e azért jó volt veled szombat este a parkban :D '

Mivan te ratyi!
Mondom,apáddal keversz engem...
Pár kommentel feljebb még a barátnőmet dugtad,te szerencsétlen:D
Döntsd már el,hogy mit kamuzol nyomorult gyökér, most buzi vagyok, vagy van barátnőm?

"Mivan, Kispöcs, fáj ha valakinek igaza van, mi? Én ott voltam, te nem mertél kiállni ellenem a bicikliddel, mert féltél a Szuzukimtól :D"

-Múltkor a "főnököm" M5-jét gyorsultam le (507 ló)úgy,hogy csak nézett.Az az autó többet ér mint a te lakásod+autód együtt.
De igazad van, biztos félek a kb 90 lovas autódtól:D

"Remélem egyszer jön egy Kamaz, és eltapos :D Utána meg a darabjaidon átmegy a gyorsvonat. Háháháhá..."

-Szerintem TE előbb fogsz megdögleni.Ha úgy közlekedsz, mint ahogy írsz, akkor minden bizonnyal.

Touch-Kó 2009.09.16. 12:43:51

@Deluxe The ForumTroll:
Amúgy hány éves vagy?
Két variáció van:
A., Vagy 10 évnél nem vagy idősebb.
B., Szellemileg fogyatékos vagy.

Melyik az igazság??

Deluxe The ForumTroll (törölt) 2009.09.16. 13:01:30

@Touch-Kó: Ja, múltkor megdugtam a csajodat (huh, de jó volt), utána meg te engem. Az sem volt rosszabb, csak még a méreted fejlődhetne egy kicsit :DDD

Vááá, legyorsultál egy BMW-t? Nagy szó, de az én szuzukimmal nem tudnál mit kezdeni...

Én mindig mondtam, hogy lúzer vagy, most pedig még be is ismerted, hogy van főnököd. Lúzer...Háháháhá

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.09.16. 15:01:40

Fotosopp. Azaz Paint. :D

De a sztori jó, 5/5.

Touch-Kó 2009.09.16. 18:19:53

@Deluxe The ForumTroll:

"Ja, múltkor megdugtam a csajodat (huh, de jó volt), utána meg te engem. Az sem volt rosszabb, csak még a méreted fejlődhetne egy kicsit "

-Ok, most olvasd el,hogy mit is írtál:D
Én téged? Pff,ismered a mondást:nem az a buzi aki dugja, hanem az aki hagyja...
Tehát ennyit erről:D vicces vagy:)

"Vááá, legyorsultál egy BMW-t? Nagy szó, de az én szuzukimmal nem tudnál mit kezdeni..."

-Igen, én is ettől félek:D Szerintem is a max 130 lovas Suzuki(nemtudom mennyi,nem is érdekel,de a max ennyi lehet..

"Én mindig mondtam, hogy lúzer vagy, most pedig még be is ismerted, hogy van főnököd. Lúzer...Háháháhá"

-Nah,én vagyok a looser? Szeritned mekkora looser lehetek,ha a közvetlen főnököm (aki egy szinttel van feljebb) egy 25 milliós kocsival jár?
A segged a földhöz verdesnéd a helyemben..

...::: Flúgos Kamionos :::... 2009.09.16. 21:41:03

@Touch-Kó: Az én közvetlen főnökömnek is elég jó autója van, mégsem érzem magamat jobban, mintha Zsigulival járna...












 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
süti beállítások módosítása